MikeT píše:@JAWAK> Hele, nech bejt. Já si je nechal dělat na zakázku a přišly mě na 100€.
Kdybys to řekl dřív, tak se mi válí ve sklepě, ještě zabalený v igelitu, origo BMW a stály, no moc, takže jestli je někdo bude chtít, jako nejnovější výkřik tuningu, ví na koho se má obrátit
Nebudeš někdy chtít náhodou kola s límcem?
MikeT píše:@JAWAK> Hele, nech bejt. Já si je nechal dělat na zakázku a přišly mě na 100€.
Kdybys to řekl dřív, tak se mi válí ve sklepě, ještě zabalený v igelitu, origo BMW a stály, no moc, takže jestli je někdo bude chtít, jako nejnovější výkřik tuningu, ví na koho se má obrátit
Nebudeš někdy chtít náhodou kola s límcem?
no jestly stály nové 59,-eur tak budou za supr cenu 50,-eur jakto,že se někomu směješ na zástěrky a sám sis je koupil???
Kdepak, papírově to je 320i, tak žádný takový, na STK by se zlobili, co to děláme za psí kusy "Ty budíky mě stály 8 litrů a nikdo nic nepozná..." cituji jednoho nejmenovaného člena, majitele vozu 318iS
Jawak píše:Kdepak, papírově to je 320i, tak žádný takový, na STK by se zlobili, co to děláme za psí kusy "Ty budíky mě stály 8 litrů a nikdo nic nepozná..." cituji jednoho nejmenovaného člena, majitele vozu 318iS
Ty vole a neni to z videa z Tuningu Brno 2003? Pohled pravym okynkem do kabiny?
Jawak píše:Kdepak, papírově to je 320i, tak žádný takový, na STK by se zlobili, co to děláme za psí kusy "Ty budíky mě stály 8 litrů a nikdo nic nepozná..." cituji jednoho nejmenovaného člena, majitele vozu 318iS
??? to melo bejt na me? kua, nesedels s Geltym v lavici? ))