Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nový oči na e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Miki_JI »

svob píše:To Miki_JI: jj, pochopils správně - čočky se dávali do konce 94, 95 a novější už je nemají (ale já ty svoje vyměnil za čočky, mám rv95). Mno, až budeš vědět, že pojedeše do Brniska, tak napiš (třeba soukr. zpráv), předáme si čísla a domluvíme se na setkání. A nebo přijeď ve středu na okruh bo ve čtvržek na parkáč ke hřbitovu. Na obouch akcích bývám... Mám tmavě modrou 328i sedan, ale i tak asi bude lepší se ozvat předem...
Ahoj,
takové rychlost... s těma světlama jsi me nepotěsil. To nevěští nic dobrýho :cry: S xenonama musím určitě něco udělat, pač to nesvíti.
Moje číslo je 720 70 42 47. Středa nevyjde neb jedu na FRRRrari show do Prahy :-) Ale ten pátek snad. Jo jeste k tem svetlum ... Kde najdu nějaký spolehlivý VIN dekoder - třeba i s popisem výbavy ?
svob
Klubové ID: 1692

#42 Příspěvek od svob »

To Miki_JI: S tim VIN dekoderem ti bohužel neporadím, ale když nějaký takový najdeš, dej vědět! Posli ti SMSkou svoje číslo a paxe domluvíme na ten pátek, jo? Jinak ta druha akce je ve čt! Nevím, jaxe to jmenuje, ale sraz je u Ústředního hřbitova v Brně, cca po 20. hodině. Pak většinou následují sprinty na GP, ale to různé, podle toho, jak to policie stíhá rozhánět :), naposledy to bylo velmi zajímavé... když jsem jel po 24. hodině domů, taxem ještě viděl jednu honičku s policií :))))
Jirka-328
Klubové ID: 73

#43 Příspěvek od Jirka-328 »

Miki_JI píše:
svob píše:To Miki_JI: jj, pochopils správně - čočky se dávali do konce 94, 95 a novější už je nemají (ale já ty svoje vyměnil za čočky, mám rv95). Mno, až budeš vědět, že pojedeše do Brniska, tak napiš (třeba soukr. zpráv), předáme si čísla a domluvíme se na setkání. A nebo přijeď ve středu na okruh bo ve čtvržek na parkáč ke hřbitovu. Na obouch akcích bývám... Mám tmavě modrou 328i sedan, ale i tak asi bude lepší se ozvat předem...
Ahoj,
takové rychlost... s těma světlama jsi me nepotěsil. To nevěští nic dobrýho :cry: S xenonama musím určitě něco udělat, pač to nesvíti.
Moje číslo je 720 70 42 47. Středa nevyjde neb jedu na FRRRrari show do Prahy :-) Ale ten pátek snad. Jo jeste k tem svetlum ... Kde najdu nějaký spolehlivý VIN dekoder - třeba i s popisem výbavy ?
Chlapi, mám 95 H7ky - chtěl bych do toho xenon, má někdo zkušenost? Mělo by to svítit líp než H1 Xenon......
Jo a ještě, mám hrozně zničený krycí skla // jsou to ještě origa a jsou jak opískovaný // Jdou prohodit za ty H1 čkový??????

PS: Mám ZKW, ty H1 jsou Bosch
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Miki_JI »

svob píše:To Miki_JI: S tim VIN dekoderem ti bohužel neporadím, ale když nějaký takový najdeš, dej vědět! Posli ti SMSkou svoje číslo a paxe domluvíme na ten pátek, jo? Jinak ta druha akce je ve čt! Nevím, jaxe to jmenuje, ale sraz je u Ústředního hřbitova v Brně, cca po 20. hodině. Pak většinou následují sprinty na GP, ale to různé, podle toho, jak to policie stíhá rozhánět :), naposledy to bylo velmi zajímavé... když jsem jel po 24. hodině domů, taxem ještě viděl jednu honičku s policií :))))
http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi

ale to je slabz info ... zadna slava. Cislo mam , ctvrtek by sel. Sprinty leda pasivne ... prece jen 316 neni raketa :-(
svob

#45 Příspěvek od svob »

To Jirka-328: kontaktuj Hanze, on ti prodá Xenony, jeslti chceš (alespoň je tu nabízel). Nějaký zkušenosti mám, si přečti v tomto fóru (nebo se přímo ptej, když nebudu vědět já, tak ti někdo odpoví...). Jinak světla jdou vyměnit - mají úplně stejné uchyty, samozřejmě. Dokonce jsi schopen vyměnit i jen skla!
svob

#46 Příspěvek od svob »

To Miki_JI: no, já tam taky nesprintuju, je tam spouuusta silnějších aut... a navíc je to na mě příliš drsný - lidi po délce cca 100m přímo u cesty a ty podél nich cca 50cm (od nich) valíš ten sprint...
Ok, taxe pak domluvím a potkáme.
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Miki_JI »

svob píše:To Jirka-328: kontaktuj Hanze, on ti prodá Xenony, jeslti chceš (alespoň je tu nabízel). Nějaký zkušenosti mám, si přečti v tomto fóru (nebo se přímo ptej, když nebudu vědět já, tak ti někdo odpoví...). Jinak světla jdou vyměnit - mají úplně stejné uchyty, samozřejmě. Dokonce jsi schopen vyměnit i jen skla!

Hele kdyz jsi montoval ty xenony ... vyndaval jsi treba takova to podivny stinitko ve spodni polovine te cocky ... Zatim z mého nesvíceni obvinuji takove vroubky na vnitrnim skle ve tvaru pulmesice... kazdopadne jsem moc :cry: ze jezdim poslepu :-( asi budu muset koupit mlhovky :P
svob

#48 Příspěvek od svob »

To Jirka-328: Já to dělal, to už jsou dva roky z5. Ale jestli si to dobře pamatuji a uvědomuji, tak to jsem určitě neodělával! Jen jsem vymontoval světlo, úplně si vymontoval tu čočku, provrtal průřez pro ten xenon a to bylo vše. Paxem to poskládal a jaxem už psal, mám hodně blbě vymyšlený uchycení - vlastně směr drží ta čočka a jinak je to tam přitlačené jen tím výčkem (snažím se sehnat ten držáček na H7 žárovku, ale zatím marně). A ten reduktor napětí jsem přichytil na krytku dálkáčů, u obou stejně. Můžu případně udělat nějaké foto, ale světlo určitě rozdělávat nebudu, když je jen-tak zbastlené...

hmm, to patřilo to Miki_JI, ale to asi pochopíte...
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tak konečně, ani jsem je dnes nestačil přišroubovat, nejdřív jsem musel dokončit ten palubák.
Tak provizorně
Přílohy
cumak01.jpg
cumak01.jpg (42.64 KiB) Zobrazeno 1467 x
cumak02.jpg
cumak02.jpg (48.81 KiB) Zobrazeno 1467 x
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

A až zítra rozsvítím andělské oči a rozzářím své oči, to teprv bude :)
Mám radost jak malej Jarda :D
Přílohy
lampa.jpg
lampa.jpg (64.55 KiB) Zobrazeno 1465 x
TURBO_KrteK
Klubové ID: 65

#51 Příspěvek od TURBO_KrteK »

kua to nevypada vubec zle

btw co mas na predku jinak oproti serii ? mas ho moc peknej :)

jen naraznik ?
Georgis
Klubové ID: 162
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Georgis »

Ty samostatné lampy jsou menší ne? Vypada to jak Tatra 613.
Nelíbí se mi to. :roll:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#53 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jardo,vypadá to jak to podauto golf... :D ten měl takové čočky od helly
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Já jsem chtěl vždycky Tatru, nevím jak jsem jim přišel na chu?, ale tatík mě poslal do pr... když jsem chtěl kupovat černou 603ku, to je můj sen, dat na to 18" chromový kola, zatmavit skla, pořádnou muziku a ta muzika od vzduchem chlazenýho, vidlicovýho 8mihrnku, to by bylo... :cry:
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Zave »

Hm... Móóóóóc hezky... Uz se tesim az to uvidim ve ctvrtek na regionu... :lol:
martinm3
Klubové ID: 92
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od martinm3 »

Pěkný!
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od George_D »

Vypoada to zajimave :wink: Tak to nasad a ukaž to taky na světle :) :D
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět