Ahoj všem,
dneska mi začala zlobit klima - zhasina mi display , nereaguji tlacitka. Po chvili zas naskoci. Je to jen volny kontakt nebo nejaka znama zavada - co s tim ??? Diky za zkusenost....
Miki_JI píše:Ahoj všem,
dneska mi začala zlobit klima - zhasina mi display , nereaguji tlacitka. Po chvili zas naskoci. Je to jen volny kontakt nebo nejaka znama zavada - co s tim ??? Diky za zkusenost....
Aaaa dalsi, uz se to tu resilo tak si to pohledej...
Petr píše:Koukám, že se utěšeně rozrůstá počet nás co se serem s ovladačem klimy. Už mi na to čučeli dva lidi a nic, kurva vždy? to musí jít opravit? Nebo ne.
Taky uz jsem to nekomu daval a nic, slysel jsem ze to nekdo opravil tim ze proletoval vsechny spoje na tom tistaku...
Pánové (dámy ?) mám to O víkendu byla v práci k smrti nuda a tak jsem trochu hledal po cizých foréch. Výsledek je níže uvedený v super ,,step by step manuálu. Žádná věda jen mít jistou ruku.
Tak Vám všem přeju hodně štěstí - podle toho co sem četl pokud při pájení nezbastlíte něco jiného má tohle řešení 100% úspěsnost a porucha se již nepakuje a naklády jsou do 10Kč
Miki_JI píše:Pánové (dámy ?) mám to O víkendu byla v práci k smrti nuda a tak jsem trochu hledal po cizých foréch. Výsledek je níže uvedený v super ,,step by step manuálu. Žádná věda jen mít jistou ruku.
Tak Vám všem přeju hodně štěstí - podle toho co sem četl pokud při pájení nezbastlíte něco jiného má tohle řešení 100% úspěsnost a porucha se již nepakuje a naklády jsou do 10Kč