Pokud mi povolis pripojku tak to jeste zvazim !voko21 píše:To: Miki_LI: K té naftě: Když máš doma ropovod, tak není co řešit.

P.S.: to @LL : je tu nekdo z Vysociny ???
Přípojku ti nepovolim, protože ji chceš kvůli prachům.Miki_JI píše:Pokud mi povolis pripojku tak to jeste zvazim !voko21 píše:To: Miki_LI: K té naftě: Když máš doma ropovod, tak není co řešit.![]()
P.S.: to @LL : je tu nekdo z Vysociny ???
Jen me napadl nejaky maly lokalni sraz .... tak chytit inspiraci od jinych pokecat. Mam BMW par dni a soustu otazekJawak píše:Lion je ze Žďáru nad S. a já tam jezdím v letě co 2 týdny na chatu chlastatMiki_JI píše:P.S.: to @LL : je tu nekdo z Vysociny ???
Diky ....V podstate jsi to rekl uplne presne. K tomu nemecku. mirne pod 10tis. by me vysla doprava , v lepsi pripade 4OOOkc za docasny znacky a starost atd., tohle bylo z mesta kde bydlim , od cloveka ktereho znam takze jsem volil sice o trochu drazsi ale vcelku jistotu. Presedam do mirne slabsiho auta ale je to jine svezeni.Janis píše:No jéjej, to bylo krásný počtení.. Když pominu E36 v pětkové sekci, tak samé perfektní názory. Mám takový pocit, že tohle má být BMW klub, ale jak se tu objeví někdo, kdo by vzal BMW s motorem menším jak 2.0 tak je hnedka kokot.. Nevidím vůbec nic špatného na tom, když si někdo koupí 316 z roku 1997. Určitě se u nich dobrý stav vyskytuje častěji než u 323 z 94 apod. A o to Mikimu jde, ne? Nechce se v tom půl roku vrtat, aby to dal do kupy.. BMW je pro mne bezpečné a krásné auto, nemusím každému na silnici dokazovat, že mám silácký motor. Že by nějaká kompenzace, co chlapi?Ne, v pohodě.. Chtěl bych vlastnit novou M5 a pak Vám to tady všem omlátit o hlavu, každý kdo nemá pod kapotou 500 koní by byl trouba. To by bylo, co? Za 220.000 (mimochodem v Německu za ni dáš minimálně o 30 míň!!!) prostě bude mít spolehlivé, pěkné a bezpečné auto. Třeba mu to vyhovuje.
KDO PORADI ?Miki_JI píše:
Jestli muzu ... absolutni hlouposti ale.
1) jak naridit cas na palub. hodinach ? zadna kombinace mi nefungovala.
2) Funkce MEMO ? symbol signalu ? k cemu to ?
3) na klicku mam tlacitko se ,,svetlem,, ale nic se nedeje - nejaka funkce GO HOME ??? jak to zprovoznit ?
DIKY panove![]()
hodiny nastavis tak ze podrzis niektore tlacitko asi 10sek..neviem uz ktore.. potom tam uz len s ostatnymi nastavujes a prehadzujes.treba skusit..Anonymous píše:Miki_JI píše:
3) na klicku mam tlacitko se ,,svetlem,, ale nic se nedeje - nejaka funkce GO HOME ??? jak to zprovoznit ?
DIKY panove![]()
radsi prestan placat o vybave, kdyz sam nevis, jak moc se toho do 36ky davalo. Jawak jenom upozornuje (a to vcelku spravne), ze elektricky zrcatka a predni okna v elektrice mozna byli plna vybava v tech letech u VW a podobnych trosek, ale BMW nabizelo vyrazne lip. Nikdo tam neceka vybavu z E65, ale i v E36 byla natolik bohata, ze se ti o tom ani nezda.miso píše:Anonymous píše:hodiny nastavis tak ze podrzis niektore tlacitko asi 10sek..neviem uz ktore.. potom tam uz len s ostatnymi nastavujes a prehadzujes.treba skusit..Miki_JI píše:
DIKY panove![]()
memo neviem na co je..signal bol myslim ze ti to nejku nastavenu dobu pipne..
klicek so svetlom ti nejde lebo ti dosla baterka.. da sa to rozobrat a vymenit.
nedaj na reci bmw maniaka a podobnych lebo vzdy lepsie slabe bmw a novsie ako silny chrap na ktorom ti odchadzaju veci rad radom..
A ten clovek co sa stale divi ze sem niekto napise plna vybava okrem koze: si najprv zisti v akej vybave sa tie auta v tom roku vyrabali a potom piskuj... podla teba je plna vybava len vtedy ked je v 316 namontavana komplet vybava z 750i z 2004?? zobud sa..
RostaO píše:a ty víš??? ta VW troska měla v nabídce kůži,klimu,palubní počítač,el.okna+vyhř.zrcátka,el.šíbr,atd...včetně pohonu 4x4...miso píše:radsi prestan placat o vybave, kdyz sam nevis, jak moc se toho do 36ky davalo. Jawak jenom upozornuje (a to vcelku spravne), ze elektricky zrcatka a predni okna v elektrice mozna byli plna vybava v tech letech u VW a podobnych trosek, ale BMW nabizelo vyrazne lip. Nikdo tam neceka vybavu z E65, ale i v E36 byla natolik bohata, ze se ti o tom ani nezda.Anonymous píše: hodiny nastavis tak ze podrzis niektore tlacitko asi 10sek..neviem uz ktore.. potom tam uz len s ostatnymi nastavujes a prehadzujes.treba skusit..
memo neviem na co je..signal bol myslim ze ti to nejku nastavenu dobu pipne..
klicek so svetlom ti nejde lebo ti dosla baterka.. da sa to rozobrat a vymenit.
nedaj na reci bmw maniaka a podobnych lebo vzdy lepsie slabe bmw a novsie ako silny chrap na ktorom ti odchadzaju veci rad radom..
A ten clovek co sa stale divi ze sem niekto napise plna vybava okrem koze: si najprv zisti v akej vybave sa tie auta v tom roku vyrabali a potom piskuj... podla teba je plna vybava len vtedy ked je v 316 namontavana komplet vybava z 750i z 2004?? zobud sa..
Howgh
klicek so svetlom ti nejde lebo ti dosla baterka.. da sa to rozobrat a vymenit.miso píše:Anonymous píše:Miki_JI píše:
DIKY panove![]()