cau zajimalo by me jestli nekdo ma 325 TD tak kolik mu udela na jednicku, dvojku, trojku atd. prijde mi ze mi to jde do otacek a rychlost nic moc diky moc
myslis jeden kopec o hodnote jednoho stupne a tajfun za zady? .. delam si prdel .. neni to celkem fuk? Ja moc casto prez dve kila nejezdim a pocitam ze nikdo tady.
LOPOLO píše:myslis jeden kopec o hodnote jednoho stupne a tajfun za zady? .. delam si prdel .. neni to celkem fuk? Ja moc casto prez dve kila nejezdim a pocitam ze nikdo tady.
Prijde ti kopec o hodnote jednoho stupne jako velkej? Ne je to fuk, jen jsem se mu snazil poradit, ale jak je tady uz zvykem hned se objevila spousta nic nerikajicich komentaru...
no ja mam to 325TD a jede mi to tak 180-185 max a jsem rad, cim to muze byt spojkou nebo co s tim mam delat nebo nemuze to delat cerpadlo nejak mi zlobilo ze samo pridavalo... uz nevim nebo mi poradte nejakej dobrej a levnej servis v praze..
LOPOLO píše:myslis jeden kopec o hodnote jednoho stupne a tajfun za zady? .. delam si prdel .. neni to celkem fuk? Ja moc casto prez dve kila nejezdim a pocitam ze nikdo tady.
No ja kdyz jedu po dalnici tak nad 200 se podivam pokazde aspon jednou, kdyz je volna dalnice , aby se bawu nezkratili zily.
Ale vim ze ve trojce je to uz velka rychlost...
panP. píše:no ja mam to 325TD a jede mi to tak 180-185 max a jsem rad, cim to muze byt spojkou nebo co s tim mam delat nebo nemuze to delat cerpadlo nejak mi zlobilo ze samo pridavalo... uz nevim nebo mi poradte nejakej dobrej a levnej servis v praze..
no jelikoz max 325td je 198km/h tak tech 185 je vcelku v norme na max speed to jen tak nerozhoupes, to by chtelo zuper rovinku a bezvetri nebo vitr v zadech
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
No ja kdyz jedu po dalnici tak nad 200 se podivam pokazde aspon jednou, kdyz je volna dalnice , aby se bawu nezkratili zily.
Ale vim ze ve trojce je to uz velka rychlost...
delam to stejne .. taky prepocitavam kone minimalne jednou