Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hlavne me neukamenujte
- George_D
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Dande píše:Ty brdo to kdyz nekomu takhle ukazu at mi to udela tah ho asi jebne!!!!!!!
Spis hledam nekoho kdo to uz delal.A chtelo by se mu to treba delat jeste jednou,tak bych mu to normalne zaplatil.Najde se nekdoooooo???????????
Já jsem tohle taky řešil, jediný co jsem použil konektory k mlhovkám, pak jsem si natáhl extra drát s extra pojistkou na extra proud a svítí to i když je všechno ostatní vypnutý, vypínač svítí, takže ho ani nezapomenu vypnout. Rvát relátko, kabely a další kabely z pojistek do kabiny se asi nikomu nechce

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Jawak píše:Dande píše:Ty brdo to kdyz nekomu takhle ukazu at mi to udela tah ho asi jebne!!!!!!!
Spis hledam nekoho kdo to uz delal.A chtelo by se mu to treba delat jeste jednou,tak bych mu to normalne zaplatil.Najde se nekdoooooo???????????
Já jsem tohle taky řešil, jediný co jsem použil konektory k mlhovkám, pak jsem si natáhl extra drát s extra pojistkou na extra proud a svítí to i když je všechno ostatní vypnutý, vypínač svítí, takže ho ani nezapomenu vypnout. Rvát relátko, kabely a další kabely z pojistek do kabiny se asi nikomu nechce
no ja to tak delal-jsem totiz puntickar,nemam rad bastly...

Pavel 528 píše:Jawak píše:Dande píše:Ty brdo to kdyz nekomu takhle ukazu at mi to udela tah ho asi jebne!!!!!!!
no ja to tak delal-jsem totiz puntickar,nemam rad bastly...
Nechtelo by se to udelat na mym,anebo spis napsat podrobnej navod jak to udelat.V elektrice se netento nevyznam ale aby to pochopil nakej moula.