Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Náhradní díly - kde?
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju ke Compactu už jsme tu 3stva píše:Kdo znáte, hoďte mi sem nějakou adresu, kde lze koupit náhr. díly za slušnejší ceny. Preferuju Jižní Čechy, Vysočinu a Internet.
Jsem novej a nemám přehled. Díky.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Patrasstva píše:Tří?! A kdo je ten třetí?George_D píše:Gratuluju ke Compactu už jsme tu 3stva píše:Kdo znáte, hoďte mi sem nějakou adresu, kde lze koupit náhr. díly za slušnejší ceny. Preferuju Jižní Čechy, Vysočinu a Internet.
Jsem novej a nemám přehled. Díky.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
no rekl bych,ze zdaleka ani tech 850 reg.uzivatelu nema ani BMW...stva píše:No jasně!Vždy? mě už Patras v jedné odpovědi v bazárku přivítal, coby dalšího Compak?áka.
![]()
Tři lidi s Compactem - to je docela kompaktní skupina, co?![]()
Ale čekal bych, že z 850 registrovaných uživatelů jich bude s Compactem přece jen o pár víc?

To je pravda... Chtěl jsem vyprovokovat případné registrované "pouze čtenáře", kteří dosud tají svého malého Compactíka.Pavel 528 píše:no rekl bych,ze zdaleka ani tech 850 reg.uzivatelu nema ani BMW...stva píše:No jasně!Vždy? mě už Patras v jedné odpovědi v bazárku přivítal, coby dalšího Compak?áka.
![]()
Ale čekal bych, že z 850 registrovaných uživatelů jich bude s Compactem přece jen o pár víc?![]()
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jen se nenech vyprovokovat slovy jiných členů. Třeba " Compact neni BMW" atd.... A at ti sloužístva píše:To je pravda... Chtěl jsem vyprovokovat případné registrované "pouze čtenáře", kteří dosud tají svého malého Compactíka.Pavel 528 píše:no rekl bych,ze zdaleka ani tech 850 reg.uzivatelu nema ani BMW...stva píše:No jasně!Vždy? mě už Patras v jedné odpovědi v bazárku přivítal, coby dalšího Compak?áka.
![]()
Ale čekal bych, že z 850 registrovaných uživatelů jich bude s Compactem přece jen o pár víc?![]()

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
7kuPavel 528 píše:jj chce to alespon 5ku...Speedy píše:Kdepak hochu, na velikosti záleží...stva píše:Vyklat sebou nenechám!!! To se mi na Compactu právě líbí, že je o tolik jinej než jeho zbývající trojkový sourozenci.![]()
A pak, na velikosti přece nazáleží... teda aspoň se to říká
... nebo snad né?
![]()
![]()
![]()