Tak jsem si vymenoval volant "poprve" a ejhle blika na me airbag a prestali se me vracet blinkry!nevite co s tim?na ten airbag me rikal kamos at vyndam pojistku..... ale s tema blinkrama me to pekne sejri!
hmm, no tak s tim bagem....vyndas -li pojistku, nebude behat, zrejme si nekde neco rozpojil a uz nespojil, takovyhle veci bys mel nechat nekomu kdo uz to ma parkrat za sebou
Lukáš píše:hmm, no tak s tim bagem....vyndas -li pojistku, nebude behat, zrejme si nekde neco rozpojil a uz nespojil, takovyhle veci bys mel nechat nekomu kdo uz to ma parkrat za sebou
Ja jsem to pochopil tal, ze dal sportovni bez bagu...
Tak mám pocit kámo s těma bagama že si asi budeš muset nechat znovu nahodit jednotku,ale nevim jak je to u BMW přesně.Vim že u některejch aut pomůže když se znovu připojí bágl tak potom odpojit baterku nechat asi 15s a znovu zapojit.Ale je to jen u hrozně málo typů aut,u BMW to asi nepomůže.
jinak německy se píše airbag uplně stejně jak česky
MIKI píše:Tak jsem si vymenoval volant "poprve" a ejhle blika na me airbag a prestali se me vracet blinkry!nevite co s tim?na ten airbag me rikal kamos at vyndam pojistku..... ale s tema blinkrama me to pekne sejri!
no s tema blinkrama-rekl bych,ze jsi si ulomil "cudlik",kterej to ma vracet pri dotoceni volantu...
tak uz je to vyreseno kamaradi!dali me spatnou naboj, kde nebyla ta pacicka co ma vracet ty blinkry!ted uz jenom vyresit tu kontrolku na bagl.....a to asi vyndam tu pojistku, pokud zjistim jak se nazyva......
Jina diky za ohlasy......
MIKI píše:tak uz je to vyreseno kamaradi!dali me spatnou naboj, kde nebyla ta pacicka co ma vracet ty blinkry!ted uz jenom vyresit tu kontrolku na bagl.....a to asi vyndam tu pojistku, pokud zjistim jak se nazyva......
Jina diky za ohlasy......
myslim ze pojistka stacit nebude, budes muset s autem asi na pocitac a reset chyby
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET