Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Xenony versus H7
-
Anonymous
mám 328 E36 a myslim že v předních světlech mám už H7, mám rok 95.
Jak je to doopravdy s tou zástavbou xenonů? / myslim bi xenony /
je to vážně tak jednoduchý? A co na to na technický? Jak to svítí v autě který je dělaný na halogeny? Máte někdo osobní zkušenosti? Moc se mi to líbí, ale nechci vyhodit prachy do luftu.
To jako ty xenony dám do tlumenýho a na dálkový mi bude svítit normálně dálkový + dálkový xenony? Co cena? Koukal jsem do minulosti na fóru a motalo se to kolem 10tKč
Jak je to doopravdy s tou zástavbou xenonů? / myslim bi xenony /
je to vážně tak jednoduchý? A co na to na technický? Jak to svítí v autě který je dělaný na halogeny? Máte někdo osobní zkušenosti? Moc se mi to líbí, ale nechci vyhodit prachy do luftu.
To jako ty xenony dám do tlumenýho a na dálkový mi bude svítit normálně dálkový + dálkový xenony? Co cena? Koukal jsem do minulosti na fóru a motalo se to kolem 10tKč
prodavam komplet bi-xenon /2 cocka s parabolou a preklapeci clonou, 2x trafa, 2x vybojky, proste vse co je k tomu potreba/ za 8k... kdyz budes chtit, jsem ochotnej ti to dohromady komplet namontovat za 10k...
sviti to dokonale, podle cary se da rysovat /jen nandanim do H7 xenonu to sviti dobre, ale oslnuje a nedaji se poradne seridit svetla- rozptyl/...
kdyztak cinkni...
sviti to dokonale, podle cary se da rysovat /jen nandanim do H7 xenonu to sviti dobre, ale oslnuje a nedaji se poradne seridit svetla- rozptyl/...
kdyztak cinkni...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
Anonymous
Tak to je moc dobrý, ve fóru jsem koukal že to máš na autě, nemáš nějaké foto ? To jako tu parabolu vyndám a dám tam celý to xenonový těleso? Jak se to tam přidělává? dělal bych si to určitě sám. Možná bych zlanařil ještě kamoše, ten má ale H1 /325E36 1992/. De to do toho taky? Předpokládám že jo..... foto by bodlo
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslim,do H7 v poho...darmon píše:neni to spis opacne ? h7 patice vic odpovida xenonovy vybojce nez h1, nemusi se to tolik brousitHanz píše:do H1 to jde prave super, daval jsem to tak do sveho... H7 nevim, bude to tezsi, spis bych ty svetla s nekym vymenil za dobry H1, kdyz bych to chtel delat... fota jsou nekde tady na foru...
-
Anonymous
jo, presne tak, dalka "zacne" svitit odklopenim clony /umoznenim odrazu od jinak zakrivene casti paraboly/, takze staci seridit xenon na potkavackua dalka sviti pak sama ok... byva problem s tim, kdyz nechas i ty puvodni H1 dalky, ze sviti jinam, ale da se to bud vyresit sladenim /vypodlozenim, pootocenim xenonu + se da pootacet i ta H1 dalka/ nebo je proste vypnes uplne a mas na dalky "jen" ten xenon...
PS- jel jsem s blbe serizenyma H1 /svitily nekam nahoru/, ale nikdo na me ani neblikal, jak "paradne a mocne" sajnujou...
pokud budu brat tenhle bi-xenon jako 100%, tak xenon implantovanej do H7 paraboly je asi tak 70%, H7 s xen. efektem asi 60% a H1 asi tak 30%... z vlastni zkusenosti, nebot vse jsem mel na aute...
PS- jel jsem s blbe serizenyma H1 /svitily nekam nahoru/, ale nikdo na me ani neblikal, jak "paradne a mocne" sajnujou...
pokud budu brat tenhle bi-xenon jako 100%, tak xenon implantovanej do H7 paraboly je asi tak 70%, H7 s xen. efektem asi 60% a H1 asi tak 30%... z vlastni zkusenosti, nebot vse jsem mel na aute...
-
Anonymous
Vlasta- jasne, sady obsahuji vse co budes potrebovat, dokonce i kabely s konektorama na propojeni el.mag. clony s kabelem dalkovych u te bi-xenon sady...
Speedy- jo, bude
ale uplne napikacu
musi se udelat podlozka na zmenu ohniskove vzdalenosti a i pak to porad budou H1 paraboly, coz neni zadnej zazrak... /porad to bude mit rozptyl a decentne oslnovat.../
Speedy- jo, bude