Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

XENONY ve zlutych (francouzskych) svetlech

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Videl jste nekdy nekdo neco takoveho? Vazne by me zajimalo, jak to muze vypadat?:-)
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od DC Výkonná rada »

PET123 píše:Videl jste nekdy nekdo neco takoveho? Vazne by me zajimalo, jak to muze vypadat?:-)
mozna by stacilo dat pred normalni xenonovej svetlomet zlutou folii... to by mohlo na dojem stacit

BTW n ejsem Francouz, a tudíž nevim proč to takhle Francouzi maj... můžete mi to někdo osvětlit?
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lukáš »

DC píše:
PET123 píše:Videl jste nekdy nekdo neco takoveho? Vazne by me zajimalo, jak to muze vypadat?:-)
mozna by stacilo dat pred normalni xenonovej svetlomet zlutou folii... to by mohlo na dojem stacit

BTW n ejsem Francouz, a tudíž nevim proč to takhle Francouzi maj... můžete mi to někdo osvětlit?
dneska už maj standartně bílý, ale driv to bylo zakonem dany, nevim jakej přežitek z jaky doby to byl.....
RedBaron
Klubové ID: 178
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RedBaron »

Lukáš píše:
DC píše:

dneska už maj standartně bílý, ale driv to bylo zakonem dany, nevim jakej přežitek z jaky doby to byl.....
Ve zhoršených podmínkách (mlha, déš?, sněžení) oko daleko lépe rozlišuje při světle teplého odstínu (červená, žlutá apod.) než studeného (modrá, zelená apod.). Nevím, jestli byli frantíci až tak chytří, ale tohle je každopádně fakt.
Odpovědět