Všude čtu že 328 žere o litr míň než 325vanos, cca o 1.5l míň než 325 bez vanos. Samozřejmě při stejným jízdním stylu.........
Je to možný? Jasný je to novější motor, ale stejně. Kamoš má 325bez vanosu a při klidný jízdě (tak do 3500/min) se do devíti vejde. Znamená to teda že bych jel za 8litrů? To by bylo v poho.
Jakej je reálnej rozdíl 325 - 328 na silnici? Máte někdo zkušenost?
Ta 325 (M50) má rozvod řetězem a je prej na furt - nemění se, má to 328 (M52) taky?
Díky za odpovědi , Jirka
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
[b]reálná spotřeba u 328 ´95[/b]
meni se po cca 400tkm respektive co zacne chrastitJirka 328? píše:Všude čtu že 328 žere o litr míň než 325vanos, cca o 1.5l míň než 325 bez vanos. Samozřejmě při stejným jízdním stylu.........
Je to možný? Jasný je to novější motor, ale stejně. Kamoš má 325bez vanosu a při klidný jízdě (tak do 3500/min) se do devíti vejde. Znamená to teda že bych jel za 8litrů? To by bylo v poho.
Jakej je reálnej rozdíl 325 - 328 na silnici? Máte někdo zkušenost?
Ta 325 (M50) má rozvod řetězem a je prej na furt - nemění se, má to 328 (M52) taky?
Díky za odpovědi , Jirka

jo da se jezdit urcite za 8 litru dokonce i za min, jestli se tomu da rikat jizda

Joo, to sem si myslel taky, mel jsem spotrebu 8.2. ale pak jsem zjistil, ze mi keca palubak o pul litru. Jinak kombinovana spotreba pri normalni jizde (obcas na to slapnu) mesto/mimo mesto je 10l/100km. Pokud by si s tim chtel jezdit za min, tak si radsi kup 1.8...Hanz píše:nejezdim jako svatouseka ve 4lidech 8,9l ve 2lidech o neco rozumnejsi jizdou 8,2l... pokud pojedu na spotrebu v ramci limitu v CR, musim jit pod 7,5...