Kupuju teď 328 rv 95 a má to 16x7 palce kola (origo BMW) a na tom 225/50 gumy. To je mi nějaký divný ne? nemělo by to být 205-50?
A ještě ktomu na 7palcích šířky mi přijde že to ten ráfek dost přetejká....
Nevíte náhodou jakej je origo rozměr? Díky Jirka
Uvažuju koupit na to 225/45-17 na 8palc ráfek, ale ty gumy jsou ještě kloudný tak je asi dojezdím....
Jo a podvozek.... má to Eibach pružiny i tlumiče + přestavitelný stabilizátory (píšu to snad dobře), nevim jestli to nebude zase moc tvrdý, na těch 16 mi to přijde tak akorát
Jirka 328? píše:Kupuju teď 328 rv 95 a má to 16x7 palce kola (origo BMW) a na tom 225/50 gumy. To je mi nějaký divný ne? nemělo by to být 205-50?
A ještě ktomu na 7palcích šířky mi přijde že to ten ráfek dost přetejká....
Nevíte náhodou jakej je origo rozměr? Díky Jirka
Uvažuju koupit na to 225/45-17 na 8palc ráfek, ale ty gumy jsou ještě kloudný tak je asi dojezdím....
Jo a podvozek.... má to Eibach pružiny i tlumiče + přestavitelný stabilizátory (píšu to snad dobře), nevim jestli to nebude zase moc tvrdý, na těch 16 mi to přijde tak akorát
O jedne pekne 328 vim. posli me cislo na vsvob@atlas.cz a muzem se o tom pobavit.
Hanz píše:a pak dej vedet, jak se sedi v cernym aute na cerny kuzi bez klimy, ju?
Nemam cerny lak, ani cernou kuzi, ale tmave sedaky a v lete v nejvetsich vedrech pekne do pul pasu v pohode. kazdopadne ja bych s tou M3 nevahal. dost mi i ted cukaji ruce..
Hanz píše:a pak dej vedet, jak se sedi v cernym aute na cerny kuzi bez klimy, ju?
Nemam cerny lak, ani cernou kuzi, ale tmave sedaky a v lete v nejvetsich vedrech pekne do pul pasu v pohode. kazdopadne ja bych s tou M3 nevahal. dost mi i ted cukaji ruce..
Bombarder píše:
teda jestli to je fakt na prodej..
Kup radsi dvojkoveho golfa...
nemel jsi uz lopatovat hnuj nekde v kanade?
Lopatovat hnuj? To jsem jeste nikdy nedelal a snad ani nebudu... Ty s tim mas nejakou zkusenost? Chci odjet jeste par srazu, takze se mi tam zatim nechce... Jinak tve rakce me uz prestali prekvapovat, ale pobavi vzdycky... Vypada to jak kdyby ti jen narostlo telo a mozecek zustal detske velikosti...
nejak si nedokazu predstavit, co jineho tam frajeri s vzdelanim a bohatymi zkusenostmi jake v 22letech mas asi tak muzou delat. manazery? vedouci ? to urcite ne!
jo a s tim mozeckem mas samozrejme pravdu. nejak nad tim ani nepremyslim.
Bombarder píše:nejak si nedokazu predstavit, co jineho tam frajeri s vzdelanim a bohatymi zkusenostmi jake v 22letech mas asi tak muzou delat. manazery? vedouci ? to urcite ne!
jo a s tim mozeckem mas samozrejme pravdu. nejak nad tim ani nepremyslim.
No jednak mi neni 22, nejedu tam na blind, ale ke strejcovi kterej tam ma firmu na vyrobu lustru a vzhledem k tomu ze neni mozny ziskat pracovni povoleni tak tam jedu jen studovat...
Jawak: ještě nééé. Bohužel nebyl čas shánět. Když budeš o nějakým vědět, tak hoď info. Hele, nevíš, dám na to svoje Mkovy brzdy (kotouče a třemeny s uchycením)???