Ja nevim jak vy, ale ja mam 325i z 93 roku a mam najeto 150 tis. km. A rekl bych, ze urcite realnejch, protoze to meli 2 lidi, mam servisni knizku vyplnovanou od tovarniho prodeje s razitkama od autorizovanejch servisu BMW. Vsechny stavy pocitadla tam odpovidaj. Myslim, ze zalezi, po kom to auto koupite...
Jam píše:Ja nevim jak vy, ale ja mam 325i z 93 roku a mam najeto 150 tis. km. A rekl bych, ze urcite realnejch, protoze to meli 2 lidi, mam servisni knizku vyplnovanou od tovarniho prodeje s razitkama od autorizovanejch servisu BMW. Vsechny stavy pocitadla tam odpovidaj. Myslim, ze zalezi, po kom to auto koupite...
muze to byt zrovna ta vyjimka co potvrzuje pravidlo...
orazitkovat servisku neni zadny problem...
Jojo,zrovna včera jsem usměrnil jednoho naprseného típka co se pyšnil serviskou.... dívám se dívám a říkám mu : a to ti není ani trochu zvláštní,že je každé razítko a prupiska včetně písma naprosto stejné? no a můj kámoš z toho BMW mi to jenom přikejvnul.....
M3maniac píše:Jojo,zrovna včera jsem usměrnil jednoho naprseného típka co se pyšnil serviskou.... dívám se dívám a říkám mu : a to ti není ani trochu zvláštní,že je každé razítko a prupiska včetně písma naprosto stejné? no a můj kámoš z toho BMW mi to jenom přikejvnul.....
Joo, to joo. Nedivim se, ze nekdo dokaze orazitkovat servisku BMW razitkama, ale ja tam mam razitka z Nemecka, pak Autec a Bychl. A pokazdy jiny pismo podpisu )
Jam píše:Ja nevim jak vy, ale ja mam 325i z 93 roku a mam najeto 150 tis. km. A rekl bych, ze urcite realnejch, protoze to meli 2 lidi, mam servisni knizku vyplnovanou od tovarniho prodeje s razitkama od autorizovanejch servisu BMW. Vsechny stavy pocitadla tam odpovidaj. Myslim, ze zalezi, po kom to auto koupite...
jo taky se pridam e36 318 m40 11/91 213tis. tacho.. a urcite taky budou poctive...