Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Tak první dobré zprávy.....

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#1 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Konečně se na motoru maká a je venku! motor se lehce točí,není kousnutej (toho jsem se nejvíc bál),celej vršek naprosto zdravej! vypadá,že i klika bude ok ,říká mi mechoš.... no ale to se ještě neví..... večer budu snad vědět víc! Kéžby to nebylo nic hrozného.... :?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:Konečně se na motoru maká a je venku! motor se lehce točí,není kousnutej (toho jsem se nejvíc bál),celej vršek naprosto zdravej! vypadá,že i klika bude ok ,říká mi mechoš.... no ale to se ještě neví..... večer budu snad vědět víc! Kéžby to nebylo nic hrozného.... :?
no ty kravo, to bude jen nejaka picovina a ve vysledku to bude jeden z tech lepsich kaufu :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

skautik píše:
M3maniac píše:Konečně se na motoru maká a je venku! motor se lehce točí,není kousnutej (toho jsem se nejvíc bál),celej vršek naprosto zdravej! vypadá,že i klika bude ok ,říká mi mechoš.... no ale to se ještě neví..... večer budu snad vědět víc! Kéžby to nebylo nic hrozného.... :?
no ty kravo, to bude jen nejaka picovina a ve vysledku to bude jeden z tech lepsich kaufu :)
No kéžby tomu tak bylo...... :? to by byl pěkný dárek k narozeninám !!!
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

M3maniac píše:no ty kravo, to bude jen nejaka picovina a ve vysledku to bude jeden z tech lepsich kaufu :)
No kéžby tomu tak bylo...... :? to by byl pěkný dárek k narozeninám !!![/quote]
Budeš oslavovat jubileum, no myslím že lepší dárek by sis ani nemohl přát :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jawak píše:
M3maniac píše:no ty kravo, to bude jen nejaka picovina a ve vysledku to bude jeden z tech lepsich kaufu :)
No kéžby tomu tak bylo...... :? to by byl pěkný dárek k narozeninám !!!
Budeš oslavovat jubileum, no myslím že lepší dárek by sis ani nemohl přát :)[/quote]no tak prý to takové růžové není..... :(
Odpovědět