Potrebuju poradit od znalych

Dan píše:Zdravim
Potrebuju poradit od znalych) Jaky je vas nazor na motor v modelu 318i (115PS) ?? A nevite jestli splnuje normu euro2? Popripade jaky motor byste mi doporucili pro radu E36 diky.
Pavel píše:Jak říká Ericss,každopádně 6ti hrnek.A pokud nejsi nějakej závodník tak ti stačí 2.0 -tak jek mě...
M3maniac píše:Pavel píše:Jak říká Ericss,každopádně 6ti hrnek.A pokud nejsi nějakej závodník tak ti stačí 2.0 -tak jek mě...
No včera jsem se vozil v Lopolový káře a je to fajn jako já bych míň jak 2,5l nechtěl,ale to záleži na tobě.Podle mně má BMW sportovní charisma a to se jaksi o 316-318ce říct nedá.... jako Lopolo má dlouhodobou spotřebu 10l a to je z Prahy a nejezdí nejpomalejc,takže argument,že 318ka jezdí o litr méně mi příjde směšný,protože rozdíl v jízdě mezi 318 a 328 je kuewskej.... já vím zák.poj....takže doporučuju si před koupí svízt v obou autech at můžeš posoudit a nesere tě to až koupíš 318ku,věř mi že taky jezdí za 10l
Dan píše:Diky za odpovědi. Právě,že potrebuju auto pro kazdodenni jezdeni a tohle auto me dostalo.... tak jsem chtel slyset Vas nazor. Me tolik ani nejde o spotrebu, jestli jezdim za 8 nebo za 10 je mi celkem jedno, ale myslim, ze ja bych treba tu 328 nevyuzil, ikdyz ten vykon se hodi vzdycky:-))
doxa píše:Dan píše:Diky za odpovědi. Právě,že potrebuju auto pro kazdodenni jezdeni a tohle auto me dostalo.... tak jsem chtel slyset Vas nazor. Me tolik ani nejde o spotrebu, jestli jezdim za 8 nebo za 10 je mi celkem jedno, ale myslim, ze ja bych treba tu 328 nevyuzil, ikdyz ten vykon se hodi vzdycky:-))
Ja bych jednoznacne doporucil 2.8, da se s tim jezdit do 10l a ta sila)) prvni co jsem prestal delat bylo podrazovani pri predjizdeni, jinak kdyz podradis, tak mam pocit, ze se da snad predjet vsude
))
M3maniac píše:doxa píše:Dan píše:Diky za odpovědi. Právě,že potrebuju auto pro kazdodenni jezdeni a tohle auto me dostalo.... tak jsem chtel slyset Vas nazor. Me tolik ani nejde o spotrebu, jestli jezdim za 8 nebo za 10 je mi celkem jedno, ale myslim, ze ja bych treba tu 328 nevyuzil, ikdyz ten vykon se hodi vzdycky:-))
Ja bych jednoznacne doporucil 2.8, da se s tim jezdit do 10l a ta sila)) prvni co jsem prestal delat bylo podrazovani pri predjizdeni, jinak kdyz podradis, tak mam pocit, ze se da snad predjet vsude
))
To je opět v tomto případě zbytečné.... panáček je už předem rozhodnut pro 318ku a chtěl to jen odkejvnout......prostě někteří lidé tady nemaj rádi pěkný svezení ..... vždy? on by tu sílu ani nevyužil... možná,že si mladej závodník vzpomene někdy u předjíždění,když bude mít problém předjet koktávku,která mu schválně šlápne na plyn aby ji nepodělalo báwo....
miso píše:M3maniac píše:doxa píše:[quote="Dan"]Diky za odpovědi. Právě,že potrebuju auto pro kazdodenni jezdeni a tohle auto me dostalo.... tak jsem chtel slyset Vas nazor. Me tolik ani nejde o spotrebu, jestli jezdim za 8 nebo za 10 je mi celkem jedno, ale myslim, ze ja bych treba tu 328 nevyuzil, ikdyz ten vykon se hodi vzdycky:-))
))
To je opět v tomto případě zbytečné.... panáček je už předem rozhodnut pro 318ku a chtěl to jen odkejvnout......prostě někteří lidé tady nemaj rádi pěkný svezení ..... vždy? on by tu sílu ani nevyužil... možná,že si mladej závodník vzpomene někdy u předjíždění,když bude mít problém předjet koktávku,která mu schválně šlápne na plyn aby ji nepodělalo báwo....
bpytlik píše:miso píše:M3maniac píše:[quote="doxa"][quote="Dan"]Diky za odpovědi. Právě,že potrebuju auto pro kazdodenni jezdeni a tohle auto me dostalo.... tak jsem chtel slyset Vas nazor. Me tolik ani nejde o spotrebu, jestli jezdim za 8 nebo za 10 je mi celkem jedno, ale myslim, ze ja bych treba tu 328 nevyuzil, ikdyz ten vykon se hodi vzdycky:-))
))
Miso píše:bpytlik píše:miso píše:[quote="M3maniac"][quote="doxa"][quote="Dan"]Diky za odpovědi. Právě,že potrebuju auto pro kazdodenni jezdeni a tohle auto me dostalo.... tak jsem chtel slyset Vas nazor. Me tolik ani nejde o spotrebu, jestli jezdim za 8 nebo za 10 je mi celkem jedno, ale myslim, ze ja bych treba tu 328 nevyuzil, ikdyz ten vykon se hodi vzdycky:-))
))
M3maniac píše:Miso píše:bpytlik píše:[quote="miso"][quote="M3maniac"][quote="doxa"][quote="Dan"]Diky za odpovědi. Právě,že potrebuju auto pro kazdodenni jezdeni a tohle auto me dostalo.... tak jsem chtel slyset Vas nazor. Me tolik ani nejde o spotrebu, jestli jezdim za 8 nebo za 10 je mi celkem jedno, ale myslim, ze ja bych treba tu 328 nevyuzil, ikdyz ten vykon se hodi vzdycky:-))
))
miso píše:M3maniac píše:Miso píše:[quote="bpytlik"][quote="miso"][quote="M3maniac"][quote="doxa"][quote="Dan"]Diky za odpovědi. Právě,že potrebuju auto pro kazdodenni jezdeni a tohle auto me dostalo.... tak jsem chtel slyset Vas nazor. Me tolik ani nejde o spotrebu, jestli jezdim za 8 nebo za 10 je mi celkem jedno, ale myslim, ze ja bych treba tu 328 nevyuzil, ikdyz ten vykon se hodi vzdycky:-))
))