Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
sportovní pružiny
Vůbec nejde o barvu,prostě každá značka má svou,nebo i více barev od žluté přes červené až po fialové Voltglandy nebo jak se to píše,každopádně malá rada,celej podvozek je 100x lepčí..... skontroluj jak máš na tom tlumiče a vyřeš to najednou,ono pružiny to sice udělaj opticky hezčí,ale ze sériovýma tlumičema to není to pravý ořechový....měl jsem to a skákalo to po silnici jako kráva... prostě to nefungovalo jak by mělo..... jen je to o dost dražší.....patras píše:jak se lišej sportovní pružiny podle barvy ??? je na to nekde nejaka tabulka. Chci koupit pruziny se snizenim 35/20 a nevim jakou barvu ??
-
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
Mohu potvrdit Bombardéra. Koupil jsem nový (ne repas) podvozek značky Raceland(USA) za 8k. Snížení 35mm. Červeně lakované pružiny, žluté tlumiče. Mohu dát kontakt, nebo seženu osobně. Výšku snížení si můžete před objednáním libovolně zvolit sami. Od objednávky trvalo týden, než to přišlo na prodejnu. Jsem s ním spokojený. Není to tak brutálně tvrdé, ale ani houpačka.
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
tak to by bylo zuperGeorgis píše:Mohu potvrdit Bombardéra. Koupil jsem nový (ne repas) podvozek značky Raceland(USA) za 8k. Snížení 35mm. Červeně lakované pružiny, žluté tlumiče. Mohu dát kontakt, nebo seženu osobně. Výšku snížení si můžete před objednáním libovolně zvolit sami. Od objednávky trvalo týden, než to přišlo na prodejnu. Jsem s ním spokojený. Není to tak brutálně tvrdé, ale ani houpačka.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Neuvažuj,raceland to bude určitě bomba.... něco jako disneyland,prostě pohádkový podvozek.... no já jen,že jen sada slušnejch samotnejch tlumičů stojí 10-12k,takže no coment.Zkus si říct staré dobré přísloví...nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levné věci...ono to totiž funguje...patras píše:tak tezce uvazujum.deejay píše:hm...bomba cena....

Patras- mam na iS ten kit Vogtland/deCarbon -35mm asi rok a pul= snizeni po namontovani cc -25mm, ted asi tak -50mm, tlumeni tvrde, pres pricne nerovnosti nepohodlny, pruziny tvrdy pocitove, ale jdou rychle "do kolen"...
na 328i mam 4x Koni sport a vpredu HR tvrdsi/cca-20mm a komfort je neporovnatelnej, sedi to o mnoho lepe a charakteristika tlumeni /alespon co muzu posoudit/ taky o mnoho lepsi...
-takze na tajnou zbran za 8k bych se rychle snazil zapomenout, protoze jak pise Rene, rozumny tlumice nekoupis pod cenu tvyho celyho kitu a pruziny min 3,5k...
-btw- budu mit na prodej 4x pruziny z M roadster /-25mm/
na 328i mam 4x Koni sport a vpredu HR tvrdsi/cca-20mm a komfort je neporovnatelnej, sedi to o mnoho lepe a charakteristika tlumeni /alespon co muzu posoudit/ taky o mnoho lepsi...
-takze na tajnou zbran za 8k bych se rychle snazil zapomenout, protoze jak pise Rene, rozumny tlumice nekoupis pod cenu tvyho celyho kitu a pruziny min 3,5k...
-btw- budu mit na prodej 4x pruziny z M roadster /-25mm/
“Ability is what you're capable of doing.”
Tak jsem zjiš?oval ceny těch koni tlumičů(autoprima): přední obyč se štelovatelnou tuhostí 4963,- zadní 2942,-; koni sport přední 5862,- zadní 3110,- použití se seriovýma nebo nesníženýma pružinama za kus. Komplet set tlumič/péro předek/zadek cca 42000,-
Tlumiče Sachs(ELIT) Advantage(tužší plynokapal) 5292,- přední, 2730,- zadní; tlumiče performance(nejlepší) přední nevím, zadní 5380,-
Komplet set od Sachs 32330,- (snížení 40/25)
Ceny s DPH maloobchod
Tlumiče Sachs(ELIT) Advantage(tužší plynokapal) 5292,- přední, 2730,- zadní; tlumiče performance(nejlepší) přední nevím, zadní 5380,-
Komplet set od Sachs 32330,- (snížení 40/25)
Ceny s DPH maloobchod