Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

střední panel - horní mřížka od ventilace.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Georgis
Klubové ID: 162
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Georgis »

Dneska jsem potřeboval rozdělat střední mřížku od ventilátoru nad radiem a zaboha jsem nepřišel na to jak ji zdemontovat. Levá mřížka a obě pravé u spolujezdce jsou v pohodě za pár vteřin, ale ta střední ne a ne. Jak to tam drží???? Rozdělával to někdo.
TURBO_KrteK
Klubové ID: 65

#2 Příspěvek od TURBO_KrteK »

jak si sundal levou ?

ty dve napravou tam jsou jen nacvakly, ty jdou lehce, ale na tu levou sem neprisel, btw stred by me taky zajimal :)
Cantona

#3 Příspěvek od Cantona »

Já jsem to taky před rokem kuchal a mám takový pocit že to je přišroubovaný ze zadu. (tipoval bych že ten šroubek je schovaný za palubkou)
Zkusil bych demontovat budíky a jak je vyndáš najdeš tam spoj který drží tu středovou mřížku. Ale jak říkám je to už rok co jsem to kuchal.

takže držím pěsti :D
Cantona

#4 Příspěvek od Cantona »

Levá mřížka je taky přišrubovaná. Povolíš šroubek pod ovladačem světel. Je umístěný ze spodu takže by si ho měl bez problémů najít.

Jo byla to docela fuška sundat celou palubovku. Nejhorší bylo na tom najít ty správný spoje který se maj demontovat :D :D :D a vo :Dtom to je!! :)
marwal
Klubové ID: 257
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od marwal »

mam to zrovna vyndany, protoze mi vypadla jedna smerovka a neslo mi natacet smer foukani.. a bylo to pridelany jen dvema šrouby ktery vidis kdyz vymontujes rádio tak jsou nasroubovany zezdola toho fukaru... docela triviální
Odpovědět