Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
318 Compact
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:kup si na benzine cistic motru ve sprayi
No ještě jsem to neviděl ale pokouknu po tom. Neviš od jaky je to firmy, že ych to třeba našel a věděl jak to vypadá?

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
abdul píše:850csi je nadherna kara... osma obecne je paradni vecicka kterou budes mit jako jedinny siroko daleko... je to proste takova krasna "exotika" bych rek... ale pocitej ze to sebou nese i trosku stinne stranky... nakopnes to a zere i travu kolem cesty... na vrakaci nekoupis ani sroubek, vsecko jedine pekne novy zabaleny:) no proste provozni naklady jsou polozeny nekam jinam nez u 95% ostatnich aut...proste kazda sranda neco stoji....
presne tak, proto ji preferuji jako auto pro pana klobouka

tohle si necham v garazi na vejlety a do prace nejaka "mrdka"
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím jak to, ale zjistil jsem že ačkoli jsem se tady na foru dozvěděl že 318 nemá samosvornej diferenciál a ASC tak já ho mám. ASC pojistka č. 39 odpojil jsem jí a hrabe to jak pitomý. Když ji tam dam tak nezahrabu, jenom si to tak lehounce odpíchne a max někde na prachu si hrábne. Jak opravdu zjistim jestli to ASC má? 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
gratuluju k pořádnýmu bávu. Už jsem to tu minulý rok taky schytal, že mám kompakta. Ale máš nejprodávanější model v německu a není o nic horší než sedan - stejný podvozek, motor, vnitřek. Možná je to trochu slabší, ale pro začátek ok. Mám poslední model v 2D a jede to docela jako brus. Ale ted už vím, že příští bude 3D, pokud se bude dělat tak zase kompakt. Nák mi ty bangloviny nepřirostly k srdci.
George_D píše:Tak nevím jak to, ale zjistil jsem že ačkoli jsem se tady na foru dozvěděl že 318 nemá samosvornej diferenciál a ASC tak já ho mám. ASC pojistka č. 39 odpojil jsem jí a hrabe to jak pitomý. Když ji tam dam tak nezahrabu, jenom si to tak lehounce odpíchne a max někde na prachu si hrábne. Jak opravdu zjistim jestli to ASC má?
No musí to mít přece před šalt pákou na středním panelu ten vypínač?
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
kompakt píše:
No musí to mít přece před šalt pákou na středním panelu ten vypínač?
No právě, že vypínač neni jen pojistka, ale když ji vytáhnu a šlápnu na brzdy tak se rozsvítí ABS a už nezhasne dokud tam nedam tu pojistku

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte náhodou někdo, kde se dají objednat svíčky NGK

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:No v krámu woe......
No to vim, ale kde?