Taxem právě pořídil BMW. Je to 323i z 97, klima, ASC, 4x el.okna atd, klasika. Kromě standardní prohlídky, co bych měl jako nejdříve vyměnit či zkontrolovat? Čepy, olej, brzdy budu měnit, to je jasný, co ale dalšího?
Zajed do Autecu na tu bezplatnou prolidku jestli ji jeste delaji, tam ti reknou co mas v prdeli, samo ze si to nechas udelat nekde jinde...
Udelal bych kompletne naplne jestli nebyly delany a urcite budou ko cepy na predku...
Oki, dik, do Autecu zavolam a optam se. Hele a kolik by stal cip na tenhleten motor? Neze by mi to nestacilo, ale tak do budoucna... A mozna bych chtěl ten nejlepsi pocitac, co by to bylo za praci?
Speedy píše:Oki, dik, do Autecu zavolam a optam se. Hele a kolik by stal cip na tenhleten motor? Neze by mi to nestacilo, ale tak do budoucna... A mozna bych chtěl ten nejlepsi pocitac, co by to bylo za praci?
Samotnej cip je nesmysl, kdyz tak uz s vackou, sanim a vyfukem a v tom jsi minimalne za 50k... Kdyz budes mit comp tak prestavba za 10k, jsem to jednou zjistoval...
rovnez gratulace
- nejak jsem nepobral, proc by mela mit 323i samosvor v serii, kdyz ma ASC /aneb modely s ASC samosvor nemaji, nebot jej nepotrebuji/, navic limuzina...
Hanz píše:rovnez gratulace
- nejak jsem nepobral, proc by mela mit 323i samosvor v serii, kdyz ma ASC /aneb modely s ASC samosvor nemaji, nebot jej nepotrebuji/, navic limuzina...
Jo to jsem taky nejak nepobral... Jestli si Rene nedelal prdel...
Speedy píše:Taxem právě pořídil BMW. Je to 323i z 97, klima, ASC, 4x el.okna atd, klasika. Kromě standardní prohlídky, co bych měl jako nejdříve vyměnit či zkontrolovat? Čepy, olej, brzdy budu měnit, to je jasný, co ale dalšího?
no doufam, že to neni ta co sem viděl......udaje by odpovidali
Speedy píše:Taxem právě pořídil BMW. Je to 323i z 97, klima, ASC, 4x el.okna atd, klasika. Kromě standardní prohlídky, co bych měl jako nejdříve vyměnit či zkontrolovat? Čepy, olej, brzdy budu měnit, to je jasný, co ale dalšího?
no doufam, že to neni ta co sem viděl......udaje by odpovidali