Neporadil byste mi nekdo co patri za rozmer pneu na 328, v utery tenhle kocar kupuju a jak se nemuzu dockat tak aspon koukam jaky na to dam gumy, ted jsou tam plechace a ja se chystam, ze bych koupil 16", mozna 17", kdyby jste vedeli i ET tak budu vdecnej diiiky )
doxa píše:Neporadil byste mi nekdo co patri za rozmer pneu na 328, v utery tenhle kocar kupuju a jak se nemuzu dockat tak aspon koukam jaky na to dam gumy, ted jsou tam plechace a ja se chystam, ze bych koupil 16", mozna 17", kdyby jste vedeli i ET tak budu vdecnej diiiky )
A co takhle 18 ky? Vymlátíš si sice zuby ale za ten vzhled a trakci to stojí.
Pokud to bude coupé tak o nich určitě popřemejšlej.
Tak jsem nakonec koupil 17" rafky i se skoro novejma gumama Pirelli PZero rosso 225/45, mam akorat jedno dilema, zapise mi to nekdo do technicaku? Na kastli jsem nasel jen 235/40...
Potřebuju kola a gumy na 323. Co doporučíte? Jo a nemam prachu nazbyt, takže 17 bohuzel zatim ne e a asi ani nic moc extremniho, učím se s tim jezdit . TEd tam mam 15 hliniky.
Speedy píše:Potřebuju kola a gumy na 323. Co doporučíte? Jo a nemam prachu nazbyt, takže 17 bohuzel zatim ne e a asi ani nic moc extremniho, učím se s tim jezdit . TEd tam mam 15 hliniky.
Aby to auto trosku vypadalo tak 17" je minimum... Funglovky sezenes do 10k...
Speedy píše:Potřebuju kola a gumy na 323. Co doporučíte? Jo a nemam prachu nazbyt, takže 17 bohuzel zatim ne e a asi ani nic moc extremniho, učím se s tim jezdit . TEd tam mam 15 hliniky.
No jo, ale jaky gumy a za kolik? extrem nepotrbuju a navic bych je brzo odrasil... A taky kde a za kolik jaky bezpecaky, nerad bych, aby mi je nekdo ukradl...
No jo, ale jaky gumy a za kolik? extrem nepotrbuju a navic bych je brzo odrasil... A taky kde a za kolik jaky bezpecaky, nerad bych, aby mi je nekdo ukradl...
Dal bych na ne 225/45 jety s 5-6m sezenes 4ks do 6k... Bezpecaky za 500... Je toho tady napsano tuny, staci hledat...