Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Konecne mezi vami......foto doplneno

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

psena píše:
Lukas H. píše:
psena píše:Gratulace, chce to foto!!
Jinak to ze jsou v technicaku zensky neznamena ze s tim zensky jezdily.
Casto se pisou auta na manzelky, pritelkyne,milenky...
92 000 to asi nebude, ale je to jedno, jestli 100t nebo 160t neni zase tak podstatne.
Ja osobne bych ti pral aby to bylo v realu po chlapech(ale ne typu Béda)!!

Tam bude spis 260, ale jak pises neni to az tak podstatne... :) Jak jsi to myslel s tim Bedou?

Vcera jsme s Bedou dali dalnici, potom sprinty a potom drifty.Ty drifty v pripade Bédi pokracovali i pres cele mesto Brno.Jel jsem za nim a sledoval ty nekdy nadsene a nekdy vydesene obliceje.Proste dela nam cest, ja se snazim take, ale s 5kou to neni uplne vono.Kazdopadne je to ale prase!
Jinak ac to na srazu bylo na sprint (525 vs325) dost stejne, tak po te co si Beda nechal vymenit lambdu tak jsem nemel sanci.Uvidime az si da letni gumy,mam pocit ze to ted houby jede na tech letnich.

Tak to mám rád lítat bokem v uličkách města..... lidi to docela nedávaj a hlavně řvou hele koukej jakej dostal smyk,málem se rozmlátil... :D ,jen co dám do kupy tu moji paštiku přijedu zajezdit s Váma !!! :D
Ocasek

#22 Příspěvek od Ocasek »

Lukas H. píše:Hele Vocasku udelej si zase radsi svoji anketu jestli jsme radi ze jsi z5 a tam se vyjadruj...

Dej se do ledu socko
TURBO_KrteK

#23 Příspěvek od TURBO_KrteK »

koukam ze ten nick docela sedi :P

vocas ses slusnej :lol:
Ocasek

#24 Příspěvek od Ocasek »

Co? Nechápu,blbej den a ještě se navážejte.. :evil:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Schwanz, čím se vlastně pohybuješ? :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Ocasek píše:
Lukas H. píše:Hele Vocasku udelej si zase radsi svoji anketu jestli jsme radi ze jsi z5 a tam se vyjadruj...

Dej se do ledu socko

Ehmm nevim kdo je tu socka, uz mas aspon cim jezdit?
N54 PWR
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od MIKI »

Tak panove s autickem jsem maximalne spokojenej....akorat me pripada,ze me to na dvoulitr nejak moc papa!!kdyz jsem se tady na foru dival na vase spotreby s 2,5 a 2,8 tak ja tam potom musim mit tak tri litr! :?: jezdim s tim ted uplne v klidu...vcera jsem tankoval plnou a ujel jsem 60km a rucicka uz je napul mezi 45 a 60!!pripada me ze to je trochu prehnany!tak me ted napada,jestli tam nebude neco v picce!na to aby me to zralo 15 na 100 ted zrovna moc penez nemam! :( jelikoz jsem dal vsechny prachy do auta!cekal bych tech 10litriku s lehkou nohou!sere me to jen protoze ted zrovna nemam moc chechtaku a pokud to pujde timhle tempem, tak nic kua nenasetrim!ale jezdit musim!Tak pokud nekdo vite, jestli to nemuze byt nejakou poruchou, tak me prosim napiste!a jestli to je normalni!tak kua radeji nebudu jist!!! :lol:
psena
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od psena »

No 15 uz je asi dost.Me to bralo v zime jeste vic, ale to jsem popojizdel kilak sem a kilak tam.Ted jak zaclo tepleji a ja jezdim na na delsi projizdky po meste,tak vcetne mych kazdodennich uletu (sprinty, hrabani,kraveni)kdy jedu na podlahu,tak mam tech 12 l.
Jinak dvoulitr bere temer stejne jak dvaapul.Hodne opravdu zalezi, jestli nejezdis jen pocmrndavky po meste,kdy to vzdycky vychladne a ty pak zas jedes kousek dal.
Zajed si na at ti to hodi na pocitac, tam to zjistis.
ericss
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od ericss »

Já taky myslel jak mi to žere. Mám 320i s Vanosem 14 dní.
Jel jsem na jeden zátah 680km a průměrná spotřeba 9l/100km. (300 km dálnice rychlostí 160 - 210km/hod, zbytek okrsky (az 150km/hod) a obce (tak do 120km/hod). Tankni plnou a jezdi do rezervy a uvidíš :wink:
Já si myslel že mi to každou chvíli chcípne a do nádrže se vešlo "jen" 54 litrů..... :D
Ocasek

#30 Příspěvek od Ocasek »

Lukas H. píše:
Ocasek píše:

Dej se do ledu socko

Ehmm nevim kdo je tu socka, uz mas aspon cim jezdit?

Vyčkej času,nechtěj po mladym člověku aby měl tolik peněz kolik by chtěl..zatim žiju to je hlavní.. - ikdyž s timhle asi nesouhlasíš :) v kolika si měl ty svoje první auto?
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Ocasek píše:Vyčkej času,nechtěj po mladym člověku aby měl tolik peněz kolik by chtěl..zatim žiju to je hlavní.. - ikdyž s timhle asi nesouhlasíš :) v kolika si měl ty svoje první auto?

V osmnacti Lancia Delta HF Turbo...
N54 PWR
Pavel

#32 Příspěvek od Pavel »

MIKI píše:Tak panove s autickem jsem maximalne spokojenej....akorat me pripada,ze me to na dvoulitr nejak moc papa!!kdyz jsem se tady na foru dival na vase spotreby s 2,5 a 2,8 tak ja tam potom musim mit tak tri litr! :?: jezdim s tim ted uplne v klidu...vcera jsem tankoval plnou a ujel jsem 60km a rucicka uz je napul mezi 45 a 60!!pripada me ze to je trochu prehnany!tak me ted napada,jestli tam nebude neco v picce!na to aby me to zralo 15 na 100 ted zrovna moc penez nemam! :( jelikoz jsem dal vsechny prachy do auta!cekal bych tech 10litriku s lehkou nohou!sere me to jen protoze ted zrovna nemam moc chechtaku a pokud to pujde timhle tempem, tak nic kua nenasetrim!ale jezdit musim!Tak pokud nekdo vite, jestli to nemuze byt nejakou poruchou, tak me prosim napiste!a jestli to je normalni!tak kua radeji nebudu jist!!! :lol:
Já mám 320i bez Vanosu a jezdím tak v průměru za 9.5l... :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od RuDoSh »

konecne nekdo opravil tu hrubku :-D
Ocasek

#34 Příspěvek od Ocasek »

Lukas H. píše:
Ocasek píše:Vyčkej času,nechtěj po mladym člověku aby měl tolik peněz kolik by chtěl..zatim žiju to je hlavní.. - ikdyž s timhle asi nesouhlasíš :) v kolika si měl ty svoje první auto?

V osmnacti Lancia Delta HF Turbo...

To neni zlý.. :) Ale pro mě je trochu problém sehnat hned 150 000+-,šetřim...
TURBO_KrteK

#35 Příspěvek od TURBO_KrteK »

Pavel píše:Já mám 320i bez Vanosu a jezdím tak v průměru za 9.5l... :lol:

to se musis ale hodne krotit :P
Pavel

#36 Příspěvek od Pavel »

TURBO_KrteK píše:
Pavel píše:Já mám 320i bez Vanosu a jezdím tak v průměru za 9.5l... :lol:

to se musis ale hodne krotit :P
tak,tak... :D :D :D
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od MIKI »

Tak rad bych vam sem hodil nejaky ty fotky,ale nemuzu prijit jak na to!:(((( Poradte!
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

MIKI píše:Tak rad bych vam sem hodil nejaky ty fotky,ale nemuzu prijit jak na to!:(((( Poradte!

No tady dolejš, když píšeš příspěvek, tak je tam políčko Filename, neboli Příloha, tak projdi kde to máš uložený a šup s tím sem :)
Ale myslím že nesmí být větší jak 204kb
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od MIKI »

tak tady jsou ty fotecky
Přílohy
bmw1.JPG
bmw1.JPG (41.85 KiB) Zobrazeno 1326 x
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od MIKI »

2. ta kapota neni akorat dovrena....aby jste se nelekly :shock: