Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

318 Compact

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
George_D
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od George_D »

Chci si koupit svoje prvni BMW a bude to snad 318 Compact. Chtěl bych vědět jaké jsou ceny ND v porovnání s jinými značkami, protože nevěřim že jsou nějak extra dražší. Auto jsem si vyhlídl na http://www.autorychle.cz a dá se najít když se do modelu zadá INDIVIDUAL. Neznáte někdo to auto a pokud ano napište pokud s nim něco bylo. Dikes za odp :roll: ovědi
Pavel

#2 Příspěvek od Pavel »

A proč Kompakta.. :shock: Zaty love si kup sedana nebo coupé.. :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

Pavel píše:A proč Kompakta.. :shock: Zaty love si kup sedana nebo coupé.. :D

a proc ne ??? :D kdyz se nekomu libi ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
George_D
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od George_D »

No jelikož to bude moje první BMW tak nechci hned coupe. Když se mi BMW zalíbí tak skočim třeba do většího obsahu i castle :P :dabel4:
Pavel

#5 Příspěvek od Pavel »

Patras nic proti Kompaktům... :lol: ale sedan je sedan (nebo i kupé) :D
George_D Já mám své první Báwo od listopadu a koupil jsem E36 v sedanu a 2.0 obsah... :D
abdul

#6 Příspěvek od abdul »

George_D píše:

No jelikož to bude moje první BMW tak nechci hned coupe. Když se mi BMW zalíbí tak skočim třeba do většího obsahu i castle :P :dabel4:

krome jednoho cloveka, neznam nikoho dalsiho kdo by mel bawko a nezalibilo se mu... urcite budes s bafonem spokojeny ale compact je zrovna to nejhorsi, takze si budes delat nazor na fabriku zrovna z toho "nej" kousku...:) opravdu radeji pohledej nejaky to cupatko pokud chces 2 dvere...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od patras Čestný člen »

Pavel píše:Patras nic proti Kompaktům... :lol: ale sedan je sedan (nebo i kupé) :D
George_D Já mám své první Báwo od listopadu a koupil jsem E36 v sedanu a 2.0 obsah... :D

ja kompakty nehajim, i kdyz ho mam ... (je to moje prvni bawo) .. taky si chci casem koupit coupe ale min 325, spis 328 s vanosem.

Znam ale lidi, kterym se compact libi vic nez coupe nebo limo .. s vkusem proste nic nenadelas. Treba nekomu se libej i tlusty zensky :) A ME NE !!!
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patras Čestný člen »

abdul píše:
George_D píše:

krome jednoho cloveka, neznam nikoho dalsiho kdo by mel bawko a nezalibilo se mu... urcite budes s bafonem spokojeny ale compact je zrovna to nejhorsi, takze si budes delat nazor na fabriku zrovna z toho "nej" kousku...:) opravdu radeji pohledej nejaky to cupatko pokud chces 2 dvere...

ja kompakta jako prvni bawo mam a do bmw jsem se zamiloval - diky nemu. :) samo ze pak mirim vejs (3-coupe) ale pokud by byly penize, tak nevaham a schanim 850csi !!! to je muj sen !!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

patras píše:

Starouši nic proti tvé káře..... ale když dá někdo přednost kompaktu před kupé,či sedanem tak má slabší estetické cítění..... :D musíš dneska uznat sám,že kdyby sis moh znovu vybrat koupíš kupé nebo né,no jestli napíšeš že né tak trochu (hodně) lžeš ....... :D pochopil bych to snad kdyby to bylo 323ka po dědovi v plné palbě a najeto 50kkm..... :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Nedej se! :idea:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od skautik Čestný člen »

patras píše: ale pokud by byly penize, tak nevaham a schanim 850csi !!! to je muj sen !!

no cece ty musis byt taky docela dost zapalenej do CSicka, protoze ty zacinaji na podobne cene co M5 e39 jen o "par" let starsi :) :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od patras Čestný člen »

rene kurc píše:
patras píše:

Starouši nic proti tvé káře..... ale když dá někdo přednost kompaktu před kupé,či sedanem tak má slabší estetické cítění..... :D musíš dneska uznat sám,že kdyby sis moh znovu vybrat koupíš kupé nebo né,no jestli napíšeš že né tak trochu (hodně) lžeš ....... :D pochopil bych to snad kdyby to bylo 323ka po dědovi v plné palbě a najeto 50kkm..... :D

1) duvod proc jsem koupil kompakta jsem uz tady jednou popisoval ..
2) mas pravdu koupil bych coupe :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od patras Čestný člen »

skautik píše:
patras píše: ale pokud by byly penize, tak nevaham a schanim 850csi !!! to je muj sen !!

no cece ty musis byt taky docela dost zapalenej do CSicka, protoze ty zacinaji na podobne cene co M5 e39 jen o "par" let starsi :) :)

kdyz si nemuzu pomoct !!!!! :D jestli budou penize tak proc ne ? jestli nebudou, tak mozna budu muset s narokama dolu na 850i a jestli nebudou vubec tak zase skoncim u E36 ale v coupe :)
abdul

#14 Příspěvek od abdul »

850csi je nadherna kara... osma obecne je paradni vecicka kterou budes mit jako jedinny siroko daleko... je to proste takova krasna "exotika" bych rek... ale pocitej ze to sebou nese i trosku stinne stranky... nakopnes to a zere i travu kolem cesty... na vrakaci nekoupis ani sroubek, vsecko jedine pekne novy zabaleny:) no proste provozni naklady jsou polozeny nekam jinam nez u 95% ostatnich aut...:) proste kazda sranda neco stoji....:)
Bobra2

#15 Příspěvek od Bobra2 »

Ja bych šel do coupe. kompakt se mi moc nelíbí. Ale nakonec co? Je to jen jeho věc, pokud se mu líbí, má na něj, a? si ho koupí. Ale až ho udělá na křížovatce nějakej šestivál, tak hned kupuje silnější. :lol:
Pavel

#16 Příspěvek od Pavel »

proč šestivál?..můžeho vysmrknout i 4-vál... :D
Bobra2

#17 Příspěvek od Bobra2 »

mno, to je fakt. :roll:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od patras Čestný člen »

MUZE ALE NE OD BMW :) (318ti ma nej akcel. z 4valu bmw e36)

tu tvou karu taky v pohode pojede celica turbo a to je jen 2litr ... 4valec.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od George_D »

Tak koukam, že tento klub je rozdělenej na zarputilý Coupatka a potom na BMWaře co už okusili a chtěj si pořídit pořádnou palbu. Já patřim do skupiny, že jsem v BMW ještě nikdy nejel a nechci furt něco opravovat s velkou károu a ještě jste tady někde na foru psali že na coupe jsou díly o dost dražší a jelikož nejsem na tak velký auto zvyklej tak asi půjdu do toho kompakta. Je to taky BMW akorát trochu kratší. No a o tom jestli je nejhorší. No Mini Cooper je taky BMW a je ještě menší a ošklivější.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od skautik Čestný člen »

George_D píše:Tak koukam, že tento klub je rozdělenej na zarputilý Coupatka a potom na BMWaře co už okusili a chtěj si pořídit pořádnou palbu.

ale ne, ti co meli maji coupatka meli maji i sedany :)
Já patřim do skupiny, že jsem v BMW ještě nikdy nejel a nechci furt něco opravovat s velkou károu

tak to nechapu, proc by jsi mel porad neco opravovat na aute jen proto, ze ma kufr?:))
a ještě jste tady někde na foru psali že na coupe jsou díly o dost dražší

to je pravda
a jelikož nejsem na tak velký auto zvyklej tak asi půjdu do toho kompakta. Je to taky BMW akorát trochu kratší.
na tak velke auto nejsi zvyklej?
No a o tom jestli je nejhorší.
no palubkla hybrid mezi e30 a necim, podvozek e30
No Mini Cooper je taky BMW a je ještě menší a ošklivější.

me osobne se libi minicooper docela dost :)
Odpovědět