Za pár hodin to natočím a budu referovat co zvuk. Jízdní vlastnosti nezjistím, zatím, v tomhle počasí vyjíždět nebudu.
Hmm, já nebyl přihlášen... aha...Anonymous píše:Nevydržel jsem to, byli jsme to i projetMůžu to popsat jen pocitově - jede to prostě lépe! Zvuk se vylepšil, ale naštěstí je pořád snesitelný a dá se v autě i bez problémů povídat, pokud se tedy nedržíte a nekřičíte "zpomal"
![]()
![]()
![]()
![]()
Přijde mi že to tahá lépe odspoda a že i původní lehká díra kolem 5 tisíc otáček nyní není. Uvidíme co to udělá a jak to pojede na okruhu za 14 dní.
Bubi,tak teď trochu nechápu....teda pokud nemáš v autě pojízdnou diskotéku s 6ti zesáky atd tak se ti nemůžou za zimu vybít 2 baterky..... myslím ,že ti něco v autě žere š?ávu.... nebo máš něco s dobíjením.....teda pokud nemáš v garáži -20 stupňů.Jinak k věci Ti fandím,to musí bejt sound....Bubi píše:Nevydrží, věř miJawak píše:Kdy jsi to měl vůbec naposled natočený? Hmm, ta baterka 2 měsíce musí vydržet... pokud není ještě origouž je to druhá tuto zimu, koupená v lednu úplně nová a plně nabitá. Nemít tam ty "doplňky" jež mají taky nějakou spotřebu tak by určitě vydržela.
vysvětlím osobně na srazurene kurc píše:Bubi,tak teď trochu nechápu....teda pokud nemáš v autě pojízdnou diskotéku s 6ti zesáky atd tak se ti nemůžou za zimu vybít 2 baterky..... myslím ,že ti něco v autě žere š?ávu.... nebo máš něco s dobíjením.....teda pokud nemáš v garáži -20 stupňů.Jinak k věci Ti fandím,to musí bejt sound....Bubi píše:Nevydrží, věř miJawak píše:Kdy jsi to měl vůbec naposled natočený? Hmm, ta baterka 2 měsíce musí vydržet... pokud není ještě origouž je to druhá tuto zimu, koupená v lednu úplně nová a plně nabitá. Nemít tam ty "doplňky" jež mají taky nějakou spotřebu tak by určitě vydržela.