Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Výměna katů

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bubi
Klubové ID: 212

#1 Příspěvek od Bubi »

Jen jsem si odskočil z garáže, právě měníme původní originální katalyzátory za sportovní katy od Supersprintu. Už jenom váhový rozdíl je odhadem kolem 30 kg, což je paráda :)

Za pár hodin to natočím a budu referovat co zvuk. Jízdní vlastnosti nezjistím, zatím, v tomhle počasí vyjíždět nebudu.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

teoreticky i prakticky by to melo bejt zivejsi po celym spektru. A to nejen kvuli vaze, tihle lidi vi co delaj.
Bubi

#3 Příspěvek od Bubi »

hmmm..... :(

vše namontováno, smontováno, vyměněno a najednou vybitá baterka... tak jsme se na to těšili... :( takže vydržte na ráno 8)

strašná náhoda... Murphyho zákoník v praxi :twisted: :wink:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Kdy jsi to měl vůbec naposled natočený? Hmm, ta baterka 2 měsíce musí vydržet... pokud není ještě origo :)
Bubi

#5 Příspěvek od Bubi »

Jawak píše:Kdy jsi to měl vůbec naposled natočený? Hmm, ta baterka 2 měsíce musí vydržet... pokud není ještě origo :)
Nevydrží, věř mi :) už je to druhá tuto zimu, koupená v lednu úplně nová a plně nabitá. Nemít tam ty "doplňky" jež mají taky nějakou spotřebu tak by určitě vydržela.
Anonymous

#6 Příspěvek od Anonymous »

Nevydržel jsem to, byli jsme to i projet :) Můžu to popsat jen pocitově - jede to prostě lépe! Zvuk se vylepšil, ale naštěstí je pořád snesitelný a dá se v autě i bez problémů povídat, pokud se tedy nedržíte a nekřičíte "zpomal" :) :D :) :D

Přijde mi že to tahá lépe odspoda a že i původní lehká díra kolem 5 tisíc otáček nyní není. Uvidíme co to udělá a jak to pojede na okruhu za 14 dní.
Bubi

#7 Příspěvek od Bubi »

Anonymous píše:Nevydržel jsem to, byli jsme to i projet :) Můžu to popsat jen pocitově - jede to prostě lépe! Zvuk se vylepšil, ale naštěstí je pořád snesitelný a dá se v autě i bez problémů povídat, pokud se tedy nedržíte a nekřičíte "zpomal" :) :D :) :D

Přijde mi že to tahá lépe odspoda a že i původní lehká díra kolem 5 tisíc otáček nyní není. Uvidíme co to udělá a jak to pojede na okruhu za 14 dní.
Hmm, já nebyl přihlášen... aha...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bubi píše:
Jawak píše:Kdy jsi to měl vůbec naposled natočený? Hmm, ta baterka 2 měsíce musí vydržet... pokud není ještě origo :)
Nevydrží, věř mi :) už je to druhá tuto zimu, koupená v lednu úplně nová a plně nabitá. Nemít tam ty "doplňky" jež mají taky nějakou spotřebu tak by určitě vydržela.
Bubi,tak teď trochu nechápu....teda pokud nemáš v autě pojízdnou diskotéku s 6ti zesáky atd tak se ti nemůžou za zimu vybít 2 baterky..... myslím ,že ti něco v autě žere š?ávu.... nebo máš něco s dobíjením.....teda pokud nemáš v garáži -20 stupňů.Jinak k věci Ti fandím,to musí bejt sound.... :D
Bubi

#9 Příspěvek od Bubi »

rene kurc píše:
Bubi píše:
Bubi,tak teď trochu nechápu....teda pokud nemáš v autě pojízdnou diskotéku s 6ti zesáky atd tak se ti nemůžou za zimu vybít 2 baterky..... myslím ,že ti něco v autě žere š?ávu.... nebo máš něco s dobíjením.....teda pokud nemáš v garáži -20 stupňů.Jinak k věci Ti fandím,to musí bejt sound.... :D
vysvětlím osobně na srazu
Odpovědět