Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Čip na 320i / M50
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Tak sorry, ale asi to nebude ono, leda že by jsi měl už zabudovanej z fabriky imobilizér. Ty čipy jsou pouze na řídící jednotky začínající 0261 200 xxx. To tvoje číslo se tam ojevuje až od 0281 a to je u 320d. Kde jsi to přečetl? Řídící jednotka (DME-DigitaleMotorElektronik) je hliníková krabice o rozměrech asi 20x20x4cm a je tam jak jsem už psal.Bombarder píše:Tak jsem se dival a "kaslik" jsem tam nenasel. Nasel jsem to jinde. Nevim jestli to je ono, ale cisla jsou podobne.
Je tam napsano BOSCH a pod nim cislo:
0280 213 011
1730 074
mam 325i. jestli muzes, zjisti kolik kuli to prihodi..
dik
V tom čipu je u novějších modelů imobilizér a tak by jsi musel poslat tvůj čip na přeprogramování (musí to z něčeho načíst) a jak by člověk pak měl jezdit, bez toho to nejde nastartovat...
To znamená "Arschkarte gezogen"...
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
ladak tak 12k a ostrov vacku mam zadaraJawak píše:Co to dá a co to koštne?patras píše:ja do chipu asi nepujdu (leda ze bych do auta daval kompresor, to bych ho tam dat musel) Mam objednanou vostrou vacku a spolu s ni tam pujde taky ladacek (ladak - ne koncovej tlumic z polska
)

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Tý wolle, jak to mám ještě vysvětlit?
Jak má být v motorovým prostoru (u 316 a 318ek) baterka (vlevo v rohu), tak tam je takovej měkej elastickej černej dekl (asi nehořlavej), kterej je nahoře připevněn 3ma plastovýma kolečkama a dole 2ma. Poté co to sundáš, tak je další dekl, ten je přišroubovanej 4ma samořezkama a za ním je řídící jednotka, bude určitě strašně zaprášená a plný bordelu, jako listí atd. K řídící jednotce vede tlustá kabeláž, asi tak od pojistekovýho kastlíku napříč podél motorků stěračů, je schovaná zase pod nějakýma plastama. Ř. jednotka je připevněná 2ma křížákama, který po povolení uvolní jednotku a ta se dá směrem k sobě vysunout. Na hliníkovém krytu ř. jednotky je několik nálepek. Jedna z nich je hnědá s nápisem BOSCH a čárovým kódem a 2ma číslama, to 1. je číslo té blbé řídící jednotky! Tak a teď už toho mám dost! Návod jak pro blbý...

Jak má být v motorovým prostoru (u 316 a 318ek) baterka (vlevo v rohu), tak tam je takovej měkej elastickej černej dekl (asi nehořlavej), kterej je nahoře připevněn 3ma plastovýma kolečkama a dole 2ma. Poté co to sundáš, tak je další dekl, ten je přišroubovanej 4ma samořezkama a za ním je řídící jednotka, bude určitě strašně zaprášená a plný bordelu, jako listí atd. K řídící jednotce vede tlustá kabeláž, asi tak od pojistekovýho kastlíku napříč podél motorků stěračů, je schovaná zase pod nějakýma plastama. Ř. jednotka je připevněná 2ma křížákama, který po povolení uvolní jednotku a ta se dá směrem k sobě vysunout. Na hliníkovém krytu ř. jednotky je několik nálepek. Jedna z nich je hnědá s nápisem BOSCH a čárovým kódem a 2ma číslama, to 1. je číslo té blbé řídící jednotky! Tak a teď už toho mám dost! Návod jak pro blbý...

-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
jo, tak to tam je. jeste to proverim..Jawak píše:Tý wolle, jak to mám ještě vysvětlit?![]()
Jak má být v motorovým prostoru (u 316 a 318ek) baterka (vlevo v rohu), tak tam je takovej měkej elastickej černej dekl (asi nehořlavej), kterej je nahoře připevněn 3ma plastovýma kolečkama a dole 2ma. Poté co to sundáš, tak je další dekl, ten je přišroubovanej 4ma samořezkama a za ním je řídící jednotka, bude určitě strašně zaprášená a plný bordelu, jako listí atd. K řídící jednotce vede tlustá kabeláž, asi tak od pojistekovýho kastlíku napříč podél motorků stěračů, je schovaná zase pod nějakýma plastama. Ř. jednotka je připevněná 2ma křížákama, který po povolení uvolní jednotku a ta se dá směrem k sobě vysunout. Na hliníkovém krytu ř. jednotky je několik nálepek. Jedna z nich je hnědá s nápisem BOSCH a čárovým kódem a 2ma číslama, to 1. je číslo té blbé řídící jednotky! Tak a teď už toho mám dost! Návod jak pro blbý...![]()
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, Opel 2l 16VMariom5 píše:Chiptuning u atmosfery su vyhodene prach.
U 2l 16v motora opel sme skušali chiptuning merali sme z 0-100 asi 50x
a dokonca to bolo v 70 percentach horšie o 0,5-0,7sec.
Vačky a chip je niečo ine, ale zase na úkor kultury chodu, a spodok zdochne upne do 3700 ide asi aj vý?ah lepšie.

Tady se jedná o BMW 2l 24V(R)6, líp to táhne odspoda i navrchu, turbo to samozřejmě není, ale za ty prachy to rozhodně stálo

Nějakej Opel se může jít vy... vixen

(sorry Roberte, ale tebe se to netýká

Ok, tak ako pišeš turbo to neni, ale chip do toho kadeta stal 8000sk, a bol od fy EB . Stalo to za hovno.
S chipom za 10eur mozeš tak akurat možno poskladat fm-radio.
Tolko stoji stavebnica v radio-amateri.
Ale okrem svojej riadiacej jednotky vlastne nič neriskuješ
)
PS: ten opel ta na 400metrov spapa..
http://www.bmwpower.cz
Navoľ Chiptuning - bmw Najdeš tam 8000 CZK
Tolko stoji stavebnica v radio-amateri.

Ale okrem svojej riadiacej jednotky vlastne nič neriskuješ

Bojim se ze mu to nevysvetlisMariom5 píše:Ok, tak ako pišeš turbo to neni, ale chip do toho kadeta stal 8000sk, a bol od fy EB . Stalo to za hovno.
Tolko stoji stavebnica v radio-amateri.![]()
Ale okrem svojej riadiacej jednotky vlastne nič neriskuješ)

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je jasný, Kadett je papundekl oproti e36, já bych řek že víc jak tunu vážit nebude a 36ka 14set, tak to už je hafo rozdíl. Maximálku s čipem jsem udělal 230 na těch 16" s hovadskýma offroadgumama, ale až obuju moje 17" kyMariom5 píše:No v prahe pracujem, som z košíc.
Opel je obyč. kadet gsi16v 110kw ,196nm.
Neviem koľko váži. Ale tacho. ukazalo najviac 235, a 0-100. pod 8sec

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
To je to, co právě nevim...darmon píše:oni ti kola zvetsi maximalku ?