Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vejfal
-
- Kontaktovat uživatele:
:offtopic: ..eh... když sme u těch iS, chi si dělat z nerezu vejfuk, ale nevim z jak tlustyho, a nikde se mi nepodařilo najít nic moc o tom, tak ho chci udělat, klasicky bezpřepážkovej, podle brášinovyho, ten už ho má rezavej, prosím prosím jestli někdo víte jak tlustej nerez mám použít :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: PROSÍM , užb to visí jen na té touš?ce :help:
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
chces delat zadni tlumic, nebo celej vejfal???Fil píše::offtopic: ..eh... když sme u těch iS, chi si dělat z nerezu vejfuk, ale nevim z jak tlustyho, a nikde se mi nepodařilo najít nic moc o tom, tak ho chci udělat, klasicky bezpřepážkovej, podle brášinovyho, ten už ho má rezavej, prosím prosím jestli někdo víte jak tlustej nerez mám použít :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: PROSÍM , užb to visí jen na té touš?ce :help:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
2patras:jen koncovej tlumič, kluci na 30kách mi poradily, a tak se asi pustím do kompromisu 0,5mm, co myslíš, to by mohlo jít ne?,eštěc musím koupit tu spešl vatu do vejfuku , abych ji mohl nacpat do té komory mezi vnějším obalem a tou "sí?ovinou", bývá tam žejo, ale jaktože nevilítá ven?,asi po nějaký době vylítá ne?..., (bude to bezpřepážkovej,podle vzoru bráchovyho sport. tlumiče(tam vezmu míry),
pokud bys mi mohl cokoliv k tomu poradit tak :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta:
pokud bys mi mohl cokoliv k tomu poradit tak :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: