Cus,
Dost se mi chveje volant (ikdyz nebrzdim tak v cca 80 ) Chci to dat do servisu aby s tim neco udelali, asi vymenit ramena + kulaky nebo jak rikal Hanz ze by to mohlo bejt vybehany rizeni (hreben). Nez to nekam dam tak bych chtel vedet kam by ste doporucili v Praze. Sem myslel Krotila ze ho tu mam kousek, ale slysel sem neco jako ze Krotila ne? Nepotrebuju nakej origo servis, spis neco levnejsiho ale kvalitni..
Jo a jeste kolik myslite ze by to cca. mohlo stat kdyby menili ty ramena atd.. (nemusej bejt origo)
darmon píše:no ja myslim ze jestli se ti to klepe v 80-90 tak vymenou kulaku a ramen nic nezlepsis.
No a cim by to teda mohlo bejt jeste? Kola sem tam daval nedavno a vyvazeny by meli bejt.. Jedine bych rek ze muze bejt docela rozesranna geometrie, ale na tu zase nechci nez by mi rekli v servisu cim by to mohlo bejt..?
mas tam original BMW kola ?
jinak dotahnout rizeni trosku pomuze, ale silentbloky na zadku delaj taky hodne. kontaktuj id FUGO, kterej kvuli tomuhle rozebral cely auto, ja uz si to z hlavy nepamatuju a muj archiv nejede pac jsem preplacal mesicni trafic
A seš si jistej kolama mě to dělalo když sem koupil Bawo a taky sem dělal vše možný abych zjistil čim to je a nakonec sem sundal gumy a zjistil,že ty kola co sem to na nich koupil maj cenu asi 50 korun do zběru za hliník.
No kolama si prave myslim ze to nebude, protoze sem tam zkousel dat i jiny a porad stejny. Mam AEZ, nejsou uplne nej.. ale rovny vypadaj ze sou, mel sem je i v pneus. na ty jejich masine.. Spis jak s tema servisama? Zkusim se zeptat v tom A. Help , ale jeste naky by nebyli? Ten Krotil co?
Taky mám kousek od baráku Krotila jednou sem u něj byl s kámošem s opravou spokojenost má všechno origo,ale když došlo na placení tak nebylo kámošovi zrovna moc do smíchu fakt pálka.
kola je jedna s instanci, sice muzes mit noname kola co jsou dle katalogu na BMW ale pak zjistis ze stredova dira je o par desetin milimetru vetsi, presne jako FUGO
darmon píše:kola je jedna s instanci, sice muzes mit noname kola co jsou dle katalogu na BMW ale pak zjistis ze stredova dira je o par desetin milimetru vetsi, presne jako FUGO
Presne tak,ja mel taky kola urceny na BMW E34 ,ale mely stredovou diru o 0,5mmvetsi a to by si videl co to delalo...
tomhrb píše:No ok mozny to je ze sou teda naky jiny o neco ty kola. V tom pripade to poznaj v servisu? Da se s tim neco delat krome toho ze tam dat jiny?
pokud by tam byla velka vule na ty stredovy dire,musis pouzit stredici krouzek
tomhrb píše:No ok mozny to je ze sou teda naky jiny o neco ty kola. V tom pripade to poznaj v servisu? Da se s tim neco delat krome toho ze tam dat jiny?
to poznas tak ze si to zmeris, a stredici krouzky jak jiz bylo receno jsou resenim