gelty píše:Chlapi, víte, že existuje verze 328i GT? Viděl jsem to na mobile.de, mají pěkně vysoké výkony, skoro jako m3, ale nikdy jsem o nich neslyšel!
Co????? asi těžko.....někdo si nechal upravit 328ku,tot vše myslím...
o žádné takové verzi nevím a jestli se pletu tak jsem kráwa!!!
Prd, 328my, když maj kolem 260PS, tak je to načipovaný a má ostrý vačky, jedna tam má 298PS, to je kompresor a když, tak sou tam ještě nějaký 328 upravený od Alpiny. Pak jediný co má "napsaný" GT je M3 s kompresorem, ta má mýt 398 kobyl, to může být nářez
328 GT je úplná hovadina
No tak pro všechny nezasvěcené,GT je fakt označení limitované série M3ky s 3,0 motorem s mírně zvýšeným výkonem na 295 PS! Bylo vyrobeno pouze 350 kusů výhradně v racing green barvě....v kombinaci zelené kůže a se štítkem s vyraženým pořadovým číslem....0-350
Anonymous píše:No tak pro všechny nezasvěcené,GT je fakt označení limitované série M3ky s 3,0 motorem s mírně zvýšeným výkonem na 295 PS! Bylo vyrobeno pouze 350 kusů výhradně v racing green barvě....v kombinaci zelené kůže a se štítkem s vyraženým pořadovým číslem....0-350
Anonymous píše:No tak pro všechny nezasvěcené,GT je fakt označení limitované série M3ky s 3,0 motorem s mírně zvýšeným výkonem na 295 PS! Bylo vyrobeno pouze 350 kusů výhradně v racing green barvě....v kombinaci zelené kůže a se štítkem s vyraženým pořadovým číslem....0-350
Nebylo jich náhodou 396?
...mimochodem GT spoiler má Lukáš na TDSku...
Ten anonym jsem byl omylem já,jinak doopravdy 350 ks pane! akorát ta zelená barva je hnusně anglická!!! to je jediné co se mi na té verzi hnusí.... možná kdybych byl hajnej....
rene kurc píše:Ten anonym jsem byl omylem já,jinak doopravdy 350 ks pane! akorát ta zelená barva je hnusně anglická!!! to je jediné co se mi na té verzi hnusí.... možná kdybych byl hajnej....
ja ji muzu, ale na BMW jsem ji snad jeste nevidel tak tezko rict