Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Naraznik SEIDL

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

:evil: Chci se zeptat,jestli nekdo vi,jak pridelat naraznik Seidl(predni)Je k tomu potreba orig. naraznik jako kopyto,nebo jsou tam nejaky uchyty na vyztuhu. Dik
Martinéz
Klubové ID: 356

#2 Příspěvek od Martinéz »

jestli je to ten srostlej s ledvinama, tak to prosim nedelej.... :shock:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mam jej na aute, pocitej s tim /pokud uz jej nemas/, ze musis koupit e46 ledviny a mlhovky, coz te prijde min. na litr ledviny a 2k mlhy + naraznik + lak :-)
nicmene: bud muzes nastrikat vzperu stavebni penou a na ni nacpat ten spoiler /pak budes sundavat naraznik tak, ze sundas i tu vzperu-predelat srouby, aby se ti dobre sundavalo zespodu/ nebo na vzperu prinytovat pasky plechu, na ktere pak dosedne, to same na tech bocnich suvnych drzakach + prichytit ty vsazene plastove podbehy /da se udelat konstrukce z pasku plechu, kterou se to chytne/, nahore se prichyti na 2 sroubky u zamku kapoty /torxy/, na bocich na 2 x 2 sroubky na blatniky. Nafuky brzd jsem prinytoval na vzperu. Puvodni 3uhelniky zaplastovani nejde pouzit, ale nijak to nevadi. Jeste jsem chtel dat pod celej spodek alu plech, ale az vezmes prvni obrubnik ci zmrzlej snih... :-) /radsi tahokov jen prinytuj nahore a dole nech lipnutej na par mistech silikonem, aby az budes suplovat pluh, ma kam snih projit, jinak ulomis celej naraznik a jeste jej prejedes :-) /...
“Ability is what you're capable of doing.”
Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

:shock: :shock: To je dost prace,ale diky za radu nejak to promyslim
Lopatta
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lopatta »

Hanz píše:mam jej na aute, pocitej s tim /pokud uz jej nemas/, ze musis koupit e46 ledviny a mlhovky, coz te prijde min. na litr ledviny a 2k mlhy + naraznik + lak :-)
nicmene: bud muzes nastrikat vzperu stavebni penou a na ni nacpat ten spoiler /pak budes sundavat naraznik tak, ze sundas i tu vzperu-predelat srouby, aby se ti dobre sundavalo zespodu/ nebo na vzperu prinytovat pasky plechu, na ktere pak dosedne, to same na tech bocnich suvnych drzakach + prichytit ty vsazene plastove podbehy /da se udelat konstrukce z pasku plechu, kterou se to chytne/, nahore se prichyti na 2 sroubky u zamku kapoty /torxy/, na bocich na 2 x 2 sroubky na blatniky. Nafuky brzd jsem prinytoval na vzperu. Puvodni 3uhelniky zaplastovani nejde pouzit, ale nijak to nevadi. Jeste jsem chtel dat pod celej spodek alu plech, ale az vezmes prvni obrubnik ci zmrzlej snih... :-) /radsi tahokov jen prinytuj nahore a dole nech lipnutej na par mistech silikonem, aby az budes suplovat pluh, ma kam snih projit, jinak ulomis celej naraznik a jeste jej prejedes :-) /...
Že bych se na to nevyflák, takový práce a stejně to pak vypadá divně. Podle mně je lepší investovat do M3 nárazníku. Ten tam aspoň padne jak ulitej. A vypadá super.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#6 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lopatta píše: Že bych se na to nevyflák, takový práce a stejně to pak vypadá divně. Podle mně je lepší investovat do M3 nárazníku. Ten tam aspoň padne jak ulitej. A vypadá super.
Ukaz
Lopatta
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lopatta »

LOPOLO píše:
Lopatta píše: Že bych se na to nevyflák, takový práce a stejně to pak vypadá divně. Podle mně je lepší investovat do M3 nárazníku. Ten tam aspoň padne jak ulitej. A vypadá super.
Ukaz
To jako ten M3 nárazník? Ty nevíš jak vypadá? Fotky mám leda zbouranýho auta, jak je opravený tak jsem ho ještě nefotil. Snad zejtra.
:yep:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#8 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Lopatta píše:
LOPOLO píše:
Ukaz
To jako ten M3 nárazník? Ty nevíš jak vypadá? Fotky mám leda zbouranýho auta, jak je opravený tak jsem ho ještě nefotil. Snad zejtra.
:yep:
Lopolo to pochopil trosku jinak... :wink:
N54 PWR
Odpovědět