Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kde sehnat 328i Coupé?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
gelty
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od gelty »

Chlapi, nevíte o nějaké 328i Coupé r.v.96 a výš, může být i hezky jemně bouraná, pokud možno se serviskou a od 1.majitele?
Na mobile.de, jsou moc drahé a nebo mají moc najeto.
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

gelty píše:Chlapi, nevíte o nějaké 328i Coupé r.v.96 a výš, může být i hezky jemně bouraná, pokud možno se serviskou a od 1.majitele?
o jedny vim tady v nachode, rv96 328i vanos, airbox, bila kuze, m3packet, peknej kousek. v SZ mas kontakt na majitele
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

zapomel jsem se prihlasit
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
gelty
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od gelty »

No jo, ale já nechcu bílou kůži, je strašně háklivá... :cry:
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od uncompromised »

gelty píše:Chlapi, nevíte o nějaké 328i Coupé r.v.96 a výš, může být i hezky jemně bouraná, pokud možno se serviskou a od 1.majitele?
rad bych vedel jak se pohybuje prumerna cena, upozornuji u sedanu, 328 z roku 96 najeto kolem 150tis? na mobile.de sem videl kolem 190k jestli je to drahe nedokazu sam posoudit. 323 z toho sameho roku od 150k vis, co jsem nasel, tak u nas jsou ceny o dos vyssi, takze doufam ze po vstupu do EU bude nakup vyhodnejsi
Anonymous

#6 Příspěvek od Anonymous »

já bych právě chtěl coupé, né sedan a jak to bude po vstupu, to taky nevím, ale určitě moc lepší né, co jsem slyšel... :?
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od uncompromised »

na mobile.de sem nasel 328 coupe za 5700€, to se mi nezda moc (zatim nejsem znaly jak se cena pohybuje ve skutecnosti), toto k temu:
Daten:
175.000 km, 143 kW (194 PS), EZ: 09/95, TÜV: 07/04, AU: 07/04, rot-metallic, 2/3 Türen, Benzin,
Beschreibung:
Servo, ZV, ABS, Klima, Color, EL. Fensterheber, EL. Schiebedach, Sitzheizung, Bordcomputer, Tempomat, Airbags, Momo- Alu, Kundendienstgepflegt, u.s. w. EURO-2-KAT TECHNISCH UND OPTISCH TOP ZUSTAND

este by mne zajimalo co znamenaji ty zkratky EZ, TÜV a AU

co se tyce EU, verim re si nejakou 94-95 budu moct dovezt, jinak budu moset setrit vic, protoze u nas je to sama 316 a 318 a nic vic.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

EZ= Erstzulassung=datum 1. přihlášení, což je snad logické 09/95 :)
TÜV a AU je Technická kontrola a splodiny
Jinak tenhle kus se mě osobně moc nelíbí a s tou cenou se dá taky skoro vždycky něco dělat. Já jsem např. shandloval z 5.800 na rovných 5 papírů
Tahle kára má tabulkovou cenu pro obchodníka s ojetými vozy:
nákupní cena 5.437 € (se sériovou výbavou a koly)
prodejní cena 6.900€
gelty
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od gelty »

Hele Jawaku, jak vidím, si dobrý v handlování, tak až se mi nějáká bude líbit, shandluješ mi ji v rajchu? :oops: Koupím ti pak pivíčko. 8)
A co myslíš, ke lepší počkat do května, nebo to bude stejný problém s DPH, a stáří max.,8let, apod?
A to znamená, že na mobile.de sou ty ceny zhruba vždy o 1.tis.Eur nadsazené?
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

gelty píše:Hele Jawaku, jak vidím, si dobrý v handlování, tak až se mi nějáká bude líbit, shandluješ mi ji v rajchu? :oops: Koupím ti pak pivíčko. 8)
A co myslíš, ke lepší počkat do května, nebo to bude stejný problém s DPH, a stáří max.,8let, apod?
Hehe, pivíčko :) Jestli to nebude v moc daleko, dá se určitě něco vyšpekulovat :wink: Co ten strejda, kde je tady v NRW? Přijedeš ho navštívit a při té příležitosti si dovezeš káru :)
Květen - těžko říct, každej říká něco jinýho, snad se to změní k pozitivu, ale moc tomu nevěřím, jen aby to nebylo horší...
Je snad logický, že bys neprodával káru za reálnou cenu, vždycky tam hodíš trochu větší cenu, "třeba se někdo chytí...", to znamená že vždycky nějakou tu stovku, když se podaří, tak i litránek stáhneš dolů. 36ky už jsou v rajchu docela "nezajímavý" a zláště pak ty vyšší obsahy při pohledu na rostoucí ceny pohonných hmot... teď je zrovna litr 95ky za 1.12 € :( Tak si "socky" radši koupí lupo nebo smarta cdi a postaví mazla e36 do bazaru :cry:
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od uncompromised »

Jawak píše:
gelty píše:Hele Jawaku, jak vidím, si dobrý v handlování, tak až se mi nějáká bude líbit, shandluješ mi ji v rajchu? :oops: Koupím ti pak pivíčko. 8)
Květen - těžko říct, každej říká něco jinýho, snad se to změní k pozitivu, ale moc tomu nevěřím, jen aby to nebylo horší...
:bigcry: Ronim slzy kdyz tohle ctu, na jednu stranu je to dobre ze je stavi do bazaru, ale k cemu nam to je kdyz je nemuzem dovezt. Nebo vi nekdo jak se tady pohybuji 323 a 328? (myslim mnozstevne) Asi nic moc co?
gelty
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od gelty »

Strykovi to je jedno, navštívit ho můžu kdykoli, ale zbytečně jet se mi tam nechce, abych tam pak hledal po bazarech nějakou káru. :?
Ikdyž mi nabízel od tetky ty její kola 18" BBS jehlice s PIRELLI ZERO, tak nevím jestli mi je dá zadara, nebo bude něco za to chtít... :cry:
Jinak je z GOCHu, 15km od KLEVE.
Odpovědět