René díky. Beru tě za slovo a určitě přijedu.
Akorát ne teď. Do jara to přežiju, že jezdím s prasklým nárazníkem. Viděl bych to tak v březnu nebo dubnu, až bude teploučko.
Vymetl jsem příkopu. Ještě, že v ní byla metrová závěj sněhu. Plechy jsou v poho. Jenom mi vypadnul z držáků výfuk a mírně to odnesl plastový kryt pod vanou, ale už je spravený. Auto bylo bodnuté do škarpy na levý předek a zadní pravé kolo bylo 20 cen?áků nad cestou. Vytáhnul mě kamion. Prdel byla, že se mi to stalo asi kilák před barákem. Jak říkám, ještě že bylo hafo sněhu.
Přílohy
Změnit velikost z PICT3949.JPG (93.06 KiB) Zobrazeno 2909 x
Jé, čumím na podložku pod SPZ, "www.bmwklub.cz klub majitelů a příznivců BMW-fórum, srazy, videa, akce" kde jsi to vzal? Ta se mě líbí, ale mám moc krátký SPZ, snad pro tatíka na e46
Jawak píše:Jé, čumím na podložku pod SPZ, "www.bmwklub.cz klub majitelů a příznivců BMW-fórum, srazy, videa, akce" kde jsi to vzal? Ta se mě líbí, ale mám moc krátký SPZ, snad pro tatíka na e46
Někde před 1/2 nebo 3/4 rokem jsem to tu inzeroval, ale nebyl velký zájem. Ještě mi jich pár (50)zbylo. Mám i na stříbrném podkladu, černé písma. Na nějaký srázek to vezmu a rozdám, tak vydrž do jara. Posílat poštou to nemíním.
Jawak píše:Jé, čumím na podložku pod SPZ, "www.bmwklub.cz klub majitelů a příznivců BMW-fórum, srazy, videa, akce" kde jsi to vzal? Ta se mě líbí, ale mám moc krátký SPZ, snad pro tatíka na e46
Někde před 1/2 nebo 3/4 rokem jsem to tu inzeroval, ale nebyl velký zájem. Ještě mi jich pár (50)zbylo. Mám i na stříbrném podkladu, černé písma. Na nějaký srázek to vezmu a rozdám, tak vydrž do jara. Posílat poštou to nemíním.
Joj mels kliku bejt to vo 50m jinde u toho mostku nebylo by to asijen vo plastech, kdyz koukat po vokoli tak vedet kdy
jo, jestli mas nejakej poradnicek na ty polepky, zapis si me zcela zavazne, zaplatim (PS kolik to stalo)
Joj mels kliku bejt to vo 50m jinde u toho mostku nebylo by to asijen vo plastech, kdyz koukat po vokoli tak vedet kdy
jo, jestli mas nejakej poradnicek na ty polepky, zapis si me zcela zavazne, zaplatim (PS kolik to stalo)
Pořadníček nemám a zapisovat si to nikde nebudu, prostě kdo příjde a bude mít zájem, ten samolepku dostane. Jinak kus vyšel na 25,-Kč.