Kdyz jedu a trosku seslapnu spojku citim takovy drnkani do pedalu je mi jasny ze bude sjeta spojka ale nevim jestli ju menit celou nebo jen to gumovy ted si nezpomenu(sem ale idiot)jak se to jmenuje,kdyby ste vedeli nebo ste meli neco podobnyho napiste at nemenim jen tu gumu a pak treba celou spojku.Mam 325 tds.Taky mam problemy ze se mi nevyhrivaj zrcatka,ABS kdyz najedu na sterk nebo z prudka brzdim ozve se takovy drnceni a ztracim brzdici ucinek tak musim prerusovane brzdit.
No myslim ze bych si toho jeste nasel dost treba za studena chytne na drb ale za tepla to trva snad tri vteriny vim ze se tady uz o tom napsalo hodne ale kdyby uz nekdo poradne vedel co s tim je tak napiste.
Dande píše:Kdyz jedu a trosku seslapnu spojku citim takovy drnkani do pedalu je mi jasny ze bude sjeta spojka ale nevim jestli ju menit celou nebo jen to gumovy ted si nezpomenu(sem ale idiot)jak se to jmenuje,kdyby ste vedeli nebo ste meli neco podobnyho napiste at nemenim jen tu gumu a pak treba celou spojku.Mam 325 tds.Taky mam problemy ze se mi nevyhrivaj zrcatka,ABS kdyz najedu na sterk nebo z prudka brzdim ozve se takovy drnceni a ztracim brzdici ucinek tak musim prerusovane brzdit.
No myslim ze bych si toho jeste nasel dost treba za studena chytne na drb ale za tepla to trva snad tri vteriny vim ze se tady uz o tom napsalo hodne ale kdyby uz nekdo poradne vedel co s tim je tak napiste.
To je proste nacata spojka, nic gumoveho se tam nemeni dava se celej set lamela, pritlacak, lozisko... Pokud ti jeste neklouze tak jezdi...
S tim ABS je to uplne normalni tak se to chovat ma. Starty jsou klasika, myslim ze to dela vstrikovaci cerpadlo...
Starty tdsek se tu řešili už několikrát a bude to opravdu čerpadlo. Nech ho až klekne a pak investuj do repase. ABS jak povidal Lukáš, začne drnčet pracovní válec kterej omezuje tlak na brzdiče aby se nezablokovaly kola.
to kolisani se da odstranit zvysenim volnobehu,nebo pridanim zakladniho mnozstvi paliva,ale to jde jen pres modica,Ja jsem si to ubiral a zacalo mi to hlavne za studena kolisat,asi to zase vratim,i za cenu vyssiho volnobehu-asi 50ot.