Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spinacka ach jo
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Rychlejsi a mozna i levnejsi je koupit celou sadu zamku na vrakaci vsechno vymenit. A jestli je tam alarm s dalkovym ovladanim ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nekde na vrakaci sezenes potrebny zamek s alespon jednim klicem, kdejaky zamecnik ti uvnitr zamku predela stavitka na tvuj klic za par minut. Ja mam takhle meneny zamek na 5.dverichdarmon píše:hmm to je skvely, protoze zrovna chci volat do autecu kvuli zamku dveri
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
hmm takhle jsem to delal na fordu, jenze e32 zamek ma takovy ty stupidni stavitka s tema zoubkama a tak takze bych leda musel na vrakaci sehnat tisice zamku a podle cisel na stavitkach si postavit vlastni.Francis píše:Pokud nekde na vrakaci sezenes potrebny zamek s alespon jednim klicem, kdejaky zamecnik ti uvnitr zamku predela stavitka na tvuj klic za par minut. Ja mam takhle meneny zamek na 5.dverichdarmon píše:hmm to je skvely, protoze zrovna chci volat do autecu kvuli zamku dveri
To se na to muzu vysrat, navic za zamek na vrakacich chtej kolem osmi kil, neco sezere zamecnik a tak, pride mi jednodussi dat dvojku autecu a nemit starosti
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Ja dal zamecnikovi zamek, muj klic a on to mel do odpoledne hotove. Chtel za to tri kila.darmon píše:... takze bych leda musel na vrakaci sehnat tisice zamku a podle cisel na stavitkach si postavit vlastni.
323ti stock condition
323ti stock condition
Francis píše:Ja dal zamecnikovi zamek, muj klic a on to mel do odpoledne hotove. Chtel za to tri kila.darmon píše:... takze bych leda musel na vrakaci sehnat tisice zamku a podle cisel na stavitkach si postavit vlastni.
Po me chtel zamecnik taky tri kila a prislo mi to jako zlodejina, tak jsem zamek rozebral a prestavel si ho sam. Neni to zadna veda, spis je s tim srani. Nejaky stavitka mi i zbyly, delal jsem to, kdyz se mi nejake cu*** chtel nasilim dostat do auta a znicil zamek.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...