Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

dvoudílná klima

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
gelty
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od gelty »

Chlapi, zajímalo by mě, proč nemají nové E46 dvoudílnou klimatizaci, to byla tak slabá, nebo nefunkční? Vždy? ostatní řady jí mají pořád! :roll:
Asi jde vidět, že E36 měla nejlepší výbavu a nejvíc displejů :twisted: Jako v letadle... :P 8)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

gelty píše:Chlapi, zajímalo by mě, proč nemají nové E46 dvoudílnou klimatizaci, to byla tak slabá, nebo nefunkční? Vždy? ostatní řady jí mají pořád! :roll:
Asi jde vidět, že E36 měla nejlepší výbavu a nejvíc displejů :twisted: Jako v letadle... :P 8)
To je pravda .. porovnavali sme to s Lukkem. Dokonce umi palubak E36 o dost vic veci nez ten z E46 ( verze bez navigace ). Me osobne se libi nocni interier E36 o dost vic :D
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

To mi taky, ty nové E46 jsou takové holátka, málo tlačítek, displejů, mnoho funkcí v jednom tlačítku, je to oničem!
A palub.počítač mít pod budíkama, to je hnus, to teda pěkně sfušovali!!!!!!!!! :evil: :evil:
Nejlepší verze by byla: Karoserie E46 a interiér E36 :D
Ale E36 má pořád super desing, zkrátka nějak na to v Mnichově serou! 8)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#4 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Anonymous píše:To mi taky, ty nové E46 jsou takové holátka, málo tlačítek, displejů, mnoho funkcí v jednom tlačítku, je to oničem!
A palub.počítač mít pod budíkama, to je hnus, to teda pěkně sfušovali!!!!!!!!! :evil: :evil:
Nejlepší verze by byla: Karoserie E46 a interiér E36 :D
Ale E36 má pořád super desing, zkrátka nějak na to v Mnichově serou! 8)
No to,že je palubák pod budíkama si myslím nevadí,je to víc na očích.Ale i podle mně je bohužel ještě e36ka cupátko hezčí než e46ka v jakékoliv verzi.... :D je to jen můj názor a proto mi tu nepište ,že nemám pravdu..... :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

rene kurc píše:No to,že je palubák pod budíkama si myslím nevadí,je to víc na očích.Ale i podle mně je bohužel ještě e36ka cupátko hezčí než e46ka v jakékoliv verzi.... :D je to jen můj názor a proto mi tu nepište ,že nemám pravdu..... :D
Výjmečně máš pravdu, starouši :mrgreen:
Odpovědět