Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
----- Poradte co koupit ? ------
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
jako koukni se do ETK ty jarmile
tlumic predni na sedmu 7233,- predni tlumic na 325 6250,-
no je to tu opet, zase vidime ze spotrebak na sedmu urciteho typu je drazsi protoze to je vetsi (kotouce desky tlumice) ale nijak drasticky to drazsi neni.
A co se tyce vostatnich voprav, plno jinych veci v podstate stoji stejne, prace kaspara v servisu nehmlich, tak by mne zajimalo na zaklade ceho beres kydy ze za opravu trojky to nebude palba
my kydy jsou na zaklade ceniku a praxe pac jak trojku tak sedmu jsem mel/mam

no je to tu opet, zase vidime ze spotrebak na sedmu urciteho typu je drazsi protoze to je vetsi (kotouce desky tlumice) ale nijak drasticky to drazsi neni.
A co se tyce vostatnich voprav, plno jinych veci v podstate stoji stejne, prace kaspara v servisu nehmlich, tak by mne zajimalo na zaklade ceho beres kydy ze za opravu trojky to nebude palba

...no pripada mi, ze Bombarder nechce pripustit, ze do sedmy, kde je apriori luxusnejsi svezeni a to auto je mnohem reprezentativnejsi nez trojka (tim se nechci nikoho dotknout
), neni nutne tlacit o moc vic penez nez do trojky, ktera je vlastne maly auto
...ale kdyz sedmu nechce pripustit, tak mu ji nebudem nutit, neeeeeeee??? Vsak my vime, v cem se da poradne povozit 

Originál zaslal Bombarder
TAK, TOMU SI KLIDNE VER..
...jen mi neni jasne, co sis touto hlaskou dokazal :bigok: ...jen jsem se snazil v klidu naznacit, ze kdyz mas nejake predsudky vuci sedme, ze ti nas pohled rozhodne nenutime. Nekdo nemusi mit auto, ktere ma pre 5 metru. Ja bych klidne mohl. Takze asi tak...:fuckoff:
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bombarder
jake famy. kupoval jsem sachsy na 325i, kus na predek cca 3800. tak proto se mi to nezda.
a jak jsem byl v servisu, tak tam papuzo naříkal, ze nez menit tlumice na 750, tak radeji auto do srotu. naznacoval, ze kus 16000.
jen tak bokem, EDC tlumice stoji myslim 20 papiru jeden. Ale nebudem tu srovnavat EDC tlumice s normalnima.
Chlapec proste chce auto kolem tri kil, kolem tri kil se da celkem v klidu sehnat 740 zacatkem 96, takze sice jeste M60 motor, s nakejma 140-170tisicema km, s rocni zarukou, telkou a navi.