Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
----- Poradte co koupit ? ------
chci koupit auto - mam limit tak +- 300tis.
takze co s tim - mam slabost pro bmw. takze pripada
v uvahu - bud to nejakej 6hrnek E36 nebo E46 - to je tak 1,6 nebo max 1,8.
Pak sou tady jiny znacky - Co treba Seat leon Cupra - ikdyz tam se cena moc tem 300tis neblizi. Nebo mi kamarad nabizi Golf IV 03 1,6i za 380tis - najeto asi 20tis- ale to neni motor pro me.
Nebo ted mam jeste nabidku - Skoda Oktavka - kombi - 00 - najeto 30tis - cena 330tis - to jde ne?
nevim - Co myslite - poradte - nebo pokud mate nejakej dobrej tip na nejakou zajimavou nabidku?
DIky vsem Jarda
Ps: to Hanz - musim se ti omluvit ze sem ti tenkrat zdrzel prodej toho tvyho ISa. Ale mel sem to komplikovany a k penezum sem se dostal az ted. takze sorry. Jinak uz to mas prodany?
Pak sou tady jiny znacky - Co treba Seat leon Cupra - ikdyz tam se cena moc tem 300tis neblizi. Nebo mi kamarad nabizi Golf IV 03 1,6i za 380tis - najeto asi 20tis- ale to neni motor pro me.
Nebo ted mam jeste nabidku - Skoda Oktavka - kombi - 00 - najeto 30tis - cena 330tis - to jde ne?
nevim - Co myslite - poradte - nebo pokud mate nejakej dobrej tip na nejakou zajimavou nabidku?
DIky vsem Jarda
Ps: to Hanz - musim se ti omluvit ze sem ti tenkrat zdrzel prodej toho tvyho ISa. Ale mel sem to komplikovany a k penezum sem se dostal az ted. takze sorry. Jinak uz to mas prodany?
Originál zaslal bmwb
chci koupit auto - mam limit tak +- 300tis.
DIky vsem Jarda
Bejt tebou tak koupim nejakou libovou sestivalcovou M52 E36, koupenou v CR se serviskou v cene kolem 250 a zbytek necham na doladeni do perfektniho stavu. To bych udelal ja.
Originál zaslal bmwb
ale problem ze ja chci - pokud Bmw - tak jedine kupe -jiny se mi nelibi - a tech je hodne malo.
Kamarad mi nabizel - E46 - 328 sedan - cena pouze 330tis- ale nez sem mu zavolal zpet byla pryc. Ale mela hodne najeto - 260tis Km.
asi jsem to spatne precetl, ale zdalo se mi, ze hanz neco o coupe (kupe) psal

moje nova kara:-) chtel jsem si ji nechat, ale ted zacinam uvazovat o necem, za co by me tady lyncovali, takze psssst
))
Je to COUPE e36 r.v.98/prakticky jedna z poslednich, muzes se na ni juknout na ETK VIN poslednich ER45678/. Mam k tomu i dalsi zajimavy veci jako jsou: interier z M3, predni X-vyztuha z M3, alu dvojita rozperka, komplet M-spoilery,listy,zrcatka,kola,ladene svody/od Supersprintu stoji 35k/, vyfuk, krabici sani z M3, 25% samosvor... proste takova hracka

Je to COUPE e36 r.v.98/prakticky jedna z poslednich, muzes se na ni juknout na ETK VIN poslednich ER45678/. Mam k tomu i dalsi zajimavy veci jako jsou: interier z M3, predni X-vyztuha z M3, alu dvojita rozperka, komplet M-spoilery,listy,zrcatka,kola,ladene svody/od Supersprintu stoji 35k/, vyfuk, krabici sani z M3, 25% samosvor... proste takova hracka

“Ability is what you're capable of doing.”
Originál zaslal bmwb
To by bylo mozna good, ikdyz kazdej mi vetsinou rika ze za tyhle prachy uz je lepsi E46. Ale M3 interier je prijemnej - jel sem pred par dny v M3 a super - mel sem z toho auto respekt jenom kdyz sem to auto natocil .
No a kolik by sis predstavoval love? ja pres 300 jit nemuzu.
bez si radsi koupit e46 za 300+k