Hoj Kluciii. davali sjte si nekdo sami zatmavovaci folie? predpokladam, ze jo a ze je to banalita. ale stejne se chci zeptat.. je to fakt banalita? dik za rady. nikde ve foru jsem okolo toho nic nenasel. bud jsem slepej nebo jsem slepej.
kolik stoji kilo hrusek kdyz jedna hruska stoji v sirem poli asi tak, tim chci rict ze kdyz ti tam cenu na pokoveni v autosklo hostivar za 3 a pul tak zjistis ze tvuj lokalni kaspar to udela za jinou cenu. Spis jde o system.
No sám bych to rozhodně nedělal...banalita to není. Hlavně nepoužívej ty z polska...Dělal mě to kluk z německejch folií - mají schválení i pro unii a vyšlo mě to komplet za 4 tis.
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Dělal jsem si je sám a je to pakárna. Nikdy bych se do toho nepustil, kdyby sem se tim nějakej čas neživil. Pokud je chceš mít pěkný, tak máš dva dny co dělat. A cena, mě stály 0 Kč. Jinak kolem 3-4 tis. Ta cena je za kvalitní folie, ty od pumpy za pár korun stojej za h.... .
No 2dny snad ani né,jde o to jak to děláš.Mám kámoše a ten to dělá z nějaké kvalitní americké fólie bez demontáže oken,práce max.3hodinky.Jsem nechápal jak to dělal.... Cena ale kolem 5k.Jde o to ,že když někteří rozebírají tapecírunk tak ti každej druhej plast polámou a pak jedeš a krásně to skřípe.....
Originál zaslal rene kurc No 2dny snad ani né,jde o to jak to děláš.Mám kámoše a ten to dělá z nějaké kvalitní americké fólie bez demontáže oken,práce max.3hodinky.Jsem nechápal jak to dělal.... Cena ale kolem 5k.Jde o to ,že když někteří rozebírají tapecírunk tak ti každej druhej plast polámou a pak jedeš a krásně to skřípe.....
Pro sebe sem to měl hotový za půl dne i s rozborkou a sborkou dveří, plata a sloupků z. okna. Raděj okna ze dveří vyndavám, líp se s tim manipuluje a je malá možnost nachytání bordelu na sklo nebo na folii. Práce na dva dny je to pro někoho, kdo to nikdy nedělal.
dá se měnit fólie kusově? nevím na kolik ztrácí taková fólie barvu apod., ale já mam jednu fólii poškrábanou po předchozím majiteli a nerad bych kvůli tomu měnil všechny....dík za rady a tipy
Originál zaslal Pyron dá se měnit fólie kusově? nevím na kolik ztrácí taková fólie barvu apod., ale já mam jednu fólii poškrábanou po předchozím majiteli a nerad bych kvůli tomu měnil všechny....dík za rady a tipy
Stejnej odstín se hledá těžko, každá role folie kterou sme dostali měla kapánek jinej. Některá byla víc do modra, jiná do zelena.
na fólie se vyser.......jedině pokovení......604 543210
Autoskla Orlová (u Ostravy) ten boban má i pobočku v Olmíku p. Petr David, tak to máš za rohem.........já už si tam nechal dělat 2 auta, maximální spokojenost...........v autě na slunci rozdíl 8´C, ton skla v kombinaci s klimou parádní věc...........a hlavně to nepoškrábeš.........cena tak kolem 5 - 6k
Originál zaslal Shrek Nejlepší je IMHO kvalitní fólie s IR filtrem a sundat na to sklad. Pokovení se lehce poškrábe , nehledě na to, že s fólií jde to sklo hůř rozbít.
- podle mě se fólie podře mnohem snáz, já měl pokovení na autě 2roky a ani škrábaneček
- vždycky jde vidět, že je to lepeno
- a hláška "jde to hůř rozbít" nemá chybu.....jo, okno se ti nevysype, buď se vybulí celé, nebo máš pavouka a okno tak i tak v prdeli:) (do auta se přece leze jinudy, ne)
Originál zaslal T.o.m. na fólie se vyser.......jedině pokovení......604 543210
Autoskla Orlová (u Ostravy) ten boban má i pobočku v Olmíku p. Petr David, tak to máš za rohem.........já už si tam nechal dělat 2 auta, maximální spokojenost...........v autě na slunci rozdíl 8´C, ton skla v kombinaci s klimou parádní věc...........a hlavně to nepoškrábeš.........cena tak kolem 5 - 6k
To ti neřeknu, mě to vždy dělal v Orlové. Jestli budeš mít zájem, tak mu brnkni........jinak je to nějaká spešl technologie, ta tonvrstva je zapuštěná uvnitř skla, takže poškrábání fukt nehrozí.