Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dojezdy oken
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal darmon
jednoduse, musis prepojit jablotron z normalniho zamykaciho impulsu na double-lock a je to, tak to mam ja a slape to, jo jeste preprogramovat jablotrona na 30sec impuls zamykani
A mohl bys mi tu ještě napsat, jak se to přepíná na double lock a na těch 30sec impuls zanykání? dík:ucta:
-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
mnoo, kdybych měl návod na ten alarm a elektrický schéma mojí kárky, tak sem nepíšu žádnej příspěvek...Tobě se to řekne, ale já s něčím takovým nemám nejmenší skušenost...Zkoušel jsem ti i volat Darmone, ale nebral jsi to...tak mi sem prosím napiš (pokud to víš nějak přesněji), jakým způsobem to mám kde s čím propojit a kde nastavit...thanks!!!
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
numera co nemam v seznamu neberu, nicmene je to presne tak jak to rikam, ja ti vic poradit nemuzu protoze nemam schemata na E36, a navic ani nevim kde tam je ZKE, na E32 sem to udelal tak ze sem proste kouk do schematu co se deje kdyz je klic v poloze "double lock" a dojizdi okna a tak, zjistil jsem ze to posila impuls jak na zamceno tak odemceno. Na ZKE sem nasel ty spravny vstupy a na ne se pichnul, samozrejmne je tam treba dat diodovej mustek, jinak to to auto nezamkne, a protoze to je bawor tak jeste rele pres plus pac to spina +12 signalem a ne zkratem s kostrou. Nedelam si iluze ze ZKE bude v E32 a E36 stejny, navic nevim kde v E36 tyhle veci jsou, E32 a E34 to ma pod zadnim sedadlem. Nekdy tak pred ctvrtrokem sem nekdo posilal ruzna scehmata v PDF, myslim nejakej slovak.....