No už jsem něco žárovek zkusil, konkretně Osram cool blue, all day, ty s 30% svítivostí na víc, philips blue vision, Elta blue, tedka tam mam nejáký superblue Tungsram
No v H4 je to celkem poznat, ale H1 s čočkou nic moc.
Světlo je takový bělejší a né tolik žlutý, ale když je mokro je to naprd. On prostě baworak svítí špatně.
Kazdopádně doporucuju Osram cool blue, vydrzel me nejvic a byl jsem spokojenej. Urcite to malinko pomůže, ale žádný extra zlepseni necekej.
Nejlepsi je proste xenon, ale tam se musi dat pozor na presnost prace.
Kdyz se podíváš kolik aut to má a jak jim to svítí na všechny strany tak to je fušeřina
baworak sviti dobre amigo, jen musis zahodit ty nechutny zalezitosti s cockou a H1 doutnavku a vrznout tam H7 bez cocek, idealne ZKW... zkousel jsem Bosch a nesviti tak dobre, dle meho, jako ZKW... a s xenonama? kdyz jedu jen na potkavacky, je svetlo jak ve dne, kdyz dam dalkovy, jedu ve dne ))) a oslnovani, mno nevim, jeste na me snad nikdo nebliknul...
ehh... znovu... zahodit stavajici svetla/ cele lampy/ a dat tam jine, nove-zanovni ZKW H7... nebo sadu cocka, clona, xenon, vyjde to na 10k komplet auto se vsim...
tak so svetlami je to bieda. Staci ak mas trocha zacmudene cocky a je to v prdely!!! A z coho zacmudene? No bud zo silnejsich ziaroviek alebo starobou.
Skus tam dat H1 s lepsou svietivostou. Rozdiel tam je, ale nie velky.
Verdikt: kup xenony alebo nove lampy (sorry)
Raděj bych investoval do koupě jetejch H7 a nasypal do nich ty xenony od Hanze a za desítku máš světla do aleluja. Mam ZKW H7 s nějakejma Philipsama s větší svítivostí a nestěžuju si, ačkoli sem slepej jak kotě když přijde tma.
Mám čočky, origo žárovky byla každá jiná (myslim standard Philips a Osram).
Vyzkoušel jsem několik náhražek xenonu ale nakonec jsem zůstal u Philips Vision Plus +50% (svítěj prej 15-20m dál) a nemůžu si stěžovat, byl jsem zvyklej na e46 xenony a když přesednu, tak to skoro nepoznám. Mám je ale nastavený úplně nahoru, pozice 0 na štelovacím kolečku. Jedna ta Philipska přišla na 11 € v rajchu.
Originál zaslal Jawak Mám čočky, origo žárovky byla každá jiná (myslim standard Philips a Osram).
Vyzkoušel jsem několik náhražek xenonu ale nakonec jsem zůstal u Philips Vision Plus +50% (svítěj prej 15-20m dál) a nemůžu si stěžovat, byl jsem zvyklej na e46 xenony a když přesednu, tak to skoro nepoznám. Mám je ale nastavený úplně nahoru, pozice 0 na štelovacím kolečku. Jedna ta Philipska přišla na 11 € v rajchu.
svitej tak daleko i pres ty tvoje mracitka
kua potrebuju tam dat neco silnejsiho, tyhle bludicky me fuckt nebavej.
PS: jak je v nemecich diplomate
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
teda ani jsem nekoukal co tam mam----ale nestěžuju si!báwo šajní ze všech aut co jsem měl nejlíp.---snad jen pionýr (jawa 50)mi svítil krapanek líp!! :bezzub: -----ne vážně,jakmile večer předjiždim naky auto,vždycky vidim v urovni předjížděnyho,že jsem na tom líp!!!čim to svitim fakt nevim,-asi atomovy petrolejky!:debil:
Originál zaslal Jawak Fakt, nekecám :bigok: vyzkoušej to!
V rajchu je blaze, ale v česku jsou lidi takoví srdečnější, pohostinní...:gobeer:
A jak je ve skoro Poland?
Kua zacinam stavet 8mi metrovou zed na hranicich, aby sem ty ku*vy polsky nelezly ....... kdyz jich je tady hafo, rychle si je clovek znechuti ..... Zarofky vyskousim 100pro, ty moje mracitka tem bludickam moc nepomohli
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET