Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Skutečný stav km

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Dauši

#61 Příspěvek od Dauši »

Originál zaslal d.aemon
Kdyby u nás neběhaly takový fámy a lidi nebyli zbytečně a bezdůvodně vyplašený z najetejch kilometrů, nestáčely by se ani ty tachometry. Takže když si mám vybrat, jestli se s blbama hádat, nebo stočit tacho, radši ho stočím. Já to teda u mazla neudělal, aby si Dauši nemyslel, že jsem se k tomu tady přiznal, ale říkám... kdyby to bylo potřeba, udělal bych to. Ale těch 23o.ooo co to mělo nalítáno nic není...

pro d.aemon Nemáš, prosím tě nikde napsáno kolik to mělo najeto když si mi to prodával? Já jsem to zapoměl, mám takový tušení, že 236t.,ale nejsem si jistej. Te? tam mám 256t. Chtěl bych vedět kolik jsem s tím od února nalítal. Dík.
TT
Klubové ID: 124
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Dauši
pro d.aemon Nemáš, prosím tě nikde napsáno kolik to mělo najeto když si mi to prodával? Já jsem to zapoměl, mám takový tušení, že 236t.,ale nejsem si jistej. Te? tam mám 256t. Chtěl bych vedět kolik jsem s tím od února nalítal. Dík.

...tak teď je ten motor teprve pěkně zajetej a mužeš s ním začít pořádně lítat:)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#63 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Originál zaslal TT
...tak teď je ten motor teprve pěkně zajetej a mužeš s ním začít pořádně lítat:)

No já jsem se pořád bál jako že mám hodně najeto a co že ten motor vlastně v emku vydrží,ale včera mě jeden típek co má 2 emka a taky nějakou alpinu ujistil,že se nemusím bát pokud tam lili dobrej olej a nedávali tomu za studena.Že prý je to hodně předimenzovené a vydrží prý fest.Je pravda že přede jak hodinky a olej od výměny do výměny...
d.aemon
Klubové ID: 1028

#64 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Dauši

Jedině ve smlouvě. Bylo to přes 230t, ale kolik, to se musím pohrabat v papírech. Ty už ji nemáš?
BTW: Ulevilo se mi, žes vyřešil tu převodovku, měl jsem z toho těžkou hlavu...
Drivers

#65 Příspěvek od Drivers »

Cafte All...Tak presne stymto problemom som sa stretol ked som kupil BMW 325 Mne to ukazal kamos ako sa zistuju orig. kilometre...Je to blbost...Vyskusal som to min. na viacerych BMW E36 od 320i,3x 325td,325tds,2x 325i a nakazdom jednom ukazalo od 345 000 do 385 000km... a jedno stoho bolo poctivo servisovane v orig.Bmw servise a malo 125 000km....takze je to hlupost...
Dauši

#66 Příspěvek od Dauši »

[/quote]Jedině ve smlouvě. Bylo to přes 230t, ale kolik, to se musím pohrabat v papírech. Ty už ji nemáš?
BTW: Ulevilo se mi, žes vyřešil tu převodovku, měl jsem z toho těžkou hlavu...[/quote]

Smlovu mám pořád, ale zapoměli jsme to tam vepsat. Jestli to máš někde zarochaný, tak se na to vykašli. Ale když na to náhodou narazíš, tak budu rád. Už jsem na 268t. Převodovka je te? v manuálu bomba. Šlape jak Švýcary.
Raptor181
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Raptor181 »

To zistovanie kilometrov je pekna blbost...
A inak BMW E36 ma kilometre ulozene v EEPROMke 93C56 a to chuda si musi toho dost pametat a nie este nejake skutocne kilometre. Ked do nej dam novu napln tak si spravim s kilometrami co chcem.

Foter mal E30 bawora a nalietal na nom 380.000km a este slapal ako hodiny..za ten cas len vymena termostatu a vahadla. A dvere a zadny blatnik ked som mu to rozsekal :evil:
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od patras Čestný člen »

M3maniac píše:včera mě jeden típek co má 2 emka a taky nějakou alpinu ....
to vypada na alese ??? ale co by tam delal ??? :lol:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Odpovědět