Originál zaslal darmon je to pro tebe fakt dulezity ? kein problem.
BMWnr je nejaky cislo dilu BMW, ale zadnou vazbu s ETK jsem jeste nenasel
CodeNR je cislo toho cipu/zasufky
K-Zahl je identifikacni cislo tachometru
F.G.Nr je zbytek vinu podle kteryho se urci auto (dve pismena a pet cisel) , to je dobry si overit jestli ti sedi
SW Version a ANDIndex je soft a hw verze.
Díky, moc za vyčerpávající odpověď. Už jsem myslel, že budu slavit 400000km.
Precetl jsem si vsechny clanky a nevim. Podle tech cisel bych mit neco kolem 360000 Km. Myslim, ze to je moc. A je pravda, ze nove Km nepribyvaji. Poradi mi nekdo? Dekuji
....minulý týden přijel blbeček do Prahy až z Brna (nenarážím na oblast, ale na vzdálenost, kterou ujel kůli autu pro ty méně chápavý:)) přijel renaultem 19 i s nějakou pindou, auto si prolez ,celkem se mu líbilo, pak si sedl za volant , klíček do první polohy a nulovačka tacho, vyjeli mu samozřejmě ony nesmysly o kterých tu debatujem, můj stav tacho cca 200000 Km, jemu tam vyjela cifra 348000 a on hned , že jedou zpět, že to má moc najeto, vysvětlit si to nenechal, že to nemá s Km nic společnýho, sed do tý svý mrdky a jel zase zpátky, ....alespoň si udělal pěknej výlet
Originál zaslal patras Prej v E46 jde v ofiko servisu precist skutecny km z klicku, kterej se strci do nejakyho vifikundatoru a na display vyjede hafo udaju
jo de ale az od r.v. 1999 - u sedmicek podzim, a u ntrojek kolem 2001 - musí to mít takovej ten malej hranatej co vzdáleně vypadá jak znak renaultu. z jinyho to nejde vyčíst
Originál zaslal Baxon Díky. :ucta: :ucta: :ucta: .
Známej teď koupil káru (radši nebudu říkat jakou), podle papírů 1993. Podle ETK v BMW 7/91. Tak mu to testnu a abych věděl, co to tam taky píše. Díkes.
Elektronischer TeileKatalog, BMW AG München, Germany -Alle Rechte vorbehalten- už jsem na tom dělal, špica perpetum mobile, mít to tak doma v garáži...
Originál zaslal Bubi Taky jsem to zkoušel. Číslo co se tam objevilo mi šokovalo, nicméně po ujetí dalších několika tisíc km se NEZMĚNILO, takže to spíš bylo něco úplně jiného.
A protože mi to kontrolovali jednou na hranicích společně s techničákem, myslím že to jsou i nějaká výrobní čísla či co.
Hééj! Mám úplně stejnou zkušenost s těma celníkama, ale vůbec nic na techničáku tam není (na budíkách), tak co kontrolovali?
Originál zaslal TT ....minulý týden přijel blbeček do Prahy až z Brna (nenarážím na oblast, ale na vzdálenost, kterou ujel kůli autu pro ty méně chápavý:)) přijel renaultem 19 i s nějakou pindou, auto si prolez ,celkem se mu líbilo, pak si sedl za volant , klíček do první polohy a nulovačka tacho, vyjeli mu samozřejmě ony nesmysly o kterých tu debatujem, můj stav tacho cca 200000 Km, jemu tam vyjela cifra 348000 a on hned , že jedou zpět, že to má moc najeto, vysvětlit si to nenechal, že to nemá s Km nic společnýho, sed do tý svý mrdky a jel zase zpátky, ....alespoň si udělal pěknej výlet
Heh, přesně tohle se mi stalo taky, když jsem prodával. Přijel jsem, 2 borci, co se tvářili jako odborníci si prolezli celý auto, potmě , a pak z vážným xichtem a pocitem, jak mě dostanou, sedli za volant a zobrazili tyhle údaje. A pak povídají, že je to moc stočený, že to má moc najeto a rozloučili jsme se. :pako:
No já byl zas ten vůl na druhý straně řeky. První co jsem udělal, protože jsem se to někde dozvěděl. Sednu do toho, magickej dvojhmat a juklo na mě 378000 nebo co a už jsem začínal bejt chytrej. Naštěstí jsem ssebou měl kámoše, kterej mě přesvědčil, že je to blbost.