Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Fotky
na fotkach neuvidis nic.... jinak big intercooler z MB, chip kescher (jestli se to tak pise), tlak turba za IC na 1bar.... to je motor vic nevim, ale podle toho jak se vyjadruje tak podvozek Koni sport
a brzdy od feroda
FS2000, ale vsechno co je od tech ctyrech tecek jsou jen me dohady 
jinak radil IC z iveca z autokelly (tusim neco kolem 4k ted) plus chip
na aute neuvidis tunig zadnej, aspon ja si ho nevsim

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal skautik
na fotkach neuvidis nic.... jinak big intercooler z MB, chip kescher (jestli se to tak pise), tlak turba za IC na 1bar.... to je motor vic nevim, ale podle toho jak se vyjadruje tak podvozek Koni sporta brzdy od feroda
FS2000, ale vsechno co je od tech ctyrech tecek jsou jen me dohady
Kerscher. Podvozek 4x Koni Sport + Eibach Pro Kit, brzdy obyc Textar/Jurid.
Zvnejsku zadnej tuning.
-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz: já nemám lhůty, kdybych si s tím chtěl udělat shop, je to za jiný ceny. Prostě callnu kámošovi do Auto Primy, a? mi udělá cenu, že si pro to přijede můj známej. Cenu bych musel zjistit přesně, neb se furt mění podle kurzu. Zrovna teď nevím, ale budu s ním mluvit dneska dopoledne, protože mi pro Hanze nahlásil nějaký podivný numero, který neodpovídá částce, za kterou jsem to bral já nebo Soběslav.
Jo a lhůty jsou: když to je na skladě, druhý den k odebrání. Když ne, veze se to z Holandu a to je někdy 14 dní ale i taky 4 měsíce.
Jo a lhůty jsou: když to je na skladě, druhý den k odebrání. Když ne, veze se to z Holandu a to je někdy 14 dní ale i taky 4 měsíce.