Před nedávnem jsem psal o tom, že mi motor běží na tři hrnky, když ho natočím, pak se rozběhne normálka a chvilku bíle kouří.
Tak jsme sundali hlavu a ejhle, těsnění v poho a nyní vše ukazuje na hlavu, což je hrůza. Nemá někdo u i-esa podobnou zkušenost? Kolik stojí hlava na vraku, nebo zda-li ji nechat zavařit. Prosím o radu. Předem díky.
iS je drzak, nicmene treba polomotor /blok, klika, pisty, lagry, ojnice/ se da poridit za 5-6k, hola hlava zhruba taky tak, zkus annonci a okoli Kladna
Originál zaslal Unregistered Před nedávnem jsem psal o tom, že mi motor běží na tři hrnky, když ho natočím, pak se rozběhne normálka a chvilku bíle kouří.
Tak jsme sundali hlavu a ejhle, těsnění v poho a nyní vše ukazuje na hlavu, což je hrůza. Nemá někdo u i-esa podobnou zkušenost? Kolik stojí hlava na vraku, nebo zda-li ji nechat zavařit. Prosím o radu. Předem díky.
se uz koukej zaregistrovat ... (samo i do klubu)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
zkus nakontaktovat Pana X, má nějakýho známýho co dělal u Krámskýho a BáWům prej rozumí a teď je opravuje na vlastní triko, no a máš to jenom 50km, co na vrakáči E30tek motor by měl bejt identickej s E30 318is