Jedu si takhle vcera cca s 10 litry benzinu a najednou mi rucicka ukazatele benzinu umrela. Rezerva sviti a rucicka je jako kdyby nebylo nastartovano. Podle TISu jsem zjistil ze chce vymenit pravy cerpadlo v nadrzi (rechte fordereinheit) pokud sem to dobre prelozil. Jeste se tam pise neco o tom ze se zasek plovak prave na tom cerpadle.
Nestalo se to uz nekomu? Je nutne menit cely to cerpadlo?
Schejbix: To taky přesně nevím. Najít ve schématu, kam, do které krabičky vedou dráty z plováku, vytáhnout z ní kontakt a proměřit. Měly by mít nějakej odpor toho potenciometru u plováku, ale nesmí být přerušený.
Plovák s čerpadlem nemá nic společnýho...
Originál zaslal Schejbix [B]Jeste se tam pise neco o tom ze se zasek plovak prave na tom cerpadle. Nestalo se to uz nekomu? Je nutne menit cely to cerpadlo?
Tohle se mi stalo přesně taky, upadl dratek od plováku v nádrži.
Musel jsem vytáhnout celé čerpadlo, na straně spolujezdce pod zadním sedákem a letovat...
Taky známe, začalo to u mě zajímavě.
Pořád to padalo, když jsme vzal pnou, tak v pohodě, kolem 10 litrů ručička padla na nulu.
Chvilku jsem tak jezdil a pak to prislo: cepuju a kdyz jsem mel cca 60 litru tak rána, a začal tyc z pod auta benzin.
No měl jsem pěkne nahnáno. Doplazil jsem se domů a tam to rozebral. Doslova explodoval měřák co je zastrčenej do nádrže a odtrhnul se ten kousek co kouka z nádrže.
Takže čekala výměna, ten měřák koupíš samotnej (bez pumpy) a je to prej stejny E34/36 Novej cca 5000,- na vrakaci tak 1000,-
OK diky moc panove :ucta: vyzkousim nejdriv natankovat plnou, pak promerim draty a nakonec to vyrvu z nadrze. A jestli nepomuze ani to, tak tam hodim vajgla :fuckoff:
vyrvat, vytrhat, dat sroubovaci vicko na nadrz a mit merku co se spousti do nadrze a podle toho jak je mokra se meri benzij.
Jednoduche, ucine geniálni.
Originál zaslal Schejbix [B]OK diky moc panove :ucta: vyzkousim nejdriv natankovat plnou, pak promerim draty a nakonec to vyrvu z nadrze. A jestli nepomuze ani to, tak tam hodim vajgla :fuckoff:
to jo ale pokud bude nadrz plna, nic se asi nestane
Originál zaslal Pivson [B]vyrvat, vytrhat, dat sroubovaci vicko na nadrz a mit merku co se spousti do nadrze a podle toho jak je mokra se meri benzij. Jednoduche, ucine geniálni.
Přesně tak to měli starší Trabanti :bike: :bike:
ja ja ja TRABI FOREWER .... :bigok:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
me taaaaaky jednou spadla palivova ručička.z nepochopitelnejch duvodu mi proklouzla na ty osičce.-vyndal jsem ji a přesadil na spravny místo,a už drží.------zatim!!!