Nevíte někdo, k čemu je tato krabička? Jde z ní silná dvoulinka a je napojená přímo na karter motoru (z prava ze spoda/strany). Je to přidělaný tak nějak zdá se mi mimo fabriku...Odpojit jsem to nezkoušel a ani se mi nechce...Poraďte mi, dík!!! (nárazník E36 focenej šitovým fo?ákem)
Originál zaslal Pyron Nevíte někdo, k čemu je tato krabička? Jde z ní silná dvoulinka a je napojená přímo na karter motoru (z prava ze spoda/strany). Je to přidělaný tak nějak zdá se mi mimo fabriku...Odpojit jsem to nezkoušel a ani se mi nechce...Poraďte mi, dík!!! (nárazník E36 focenej šitovým fo?ákem)
Originál zaslal Martinéz ja to vidim na dodelavany cidlo teplomeru..
Hm, ale čidlo teploty (pokud se bavíme o venkovním teploměru) je v levým průduchu na chlazení brzd. kotouče (aspoň u mě) a ten by nebyl napojenej na motor...udělám lepší fotky i ze spoda, snad to někdo rozlouskne..
Napadlo mě, že je to tam přidělaný takhle debilně kvůli možnosti výměny nárazníku, ale proč to musí být právě tady? Je to auto koupený v Kanadě na zakázku, to ovšem ani nenapoví..
Originál zaslal Martinéz a ma to jeste nejaky jiny znaky? treba tacho v milich apod?
Právě že to bylo na zakázku pro jednoho čecha (Robert Reichel). Servisní knížka je z Kanady, na autě je tu a tam taky něco o kanadě (štítek s katal. číslem barvy)...a Hanz říkal, že tam mám jiný lampy. Ale vím hovno, jestli mu to jenom nedovezli...tři roky to tam lítalo, pak to přihlásil v Mostě (nebo Litvínově myslim). Jsou nějaký spec. znaky v Kanadě prodávanejch BMW? Já tam mam normálně km, ale manuál je pro oblasti s mílema...
A ten manuál je taková ta malá knížečka typu "jak nastartovat, jak a kam nalejt benzín a olej.." Ale s pár věcma mi to helplo - mám první bmw, hodně věcí je pro mě novejch.