Potřeboval bych poradit, jaký tlumiče bych měl koupit na svoje autíčko...Pokud poradíte i celý podvozek, rád se nechám inspirovat....Mám pravej přední tlumič v hajzlu a zbytek je pomalu taky na odpis... Cena? Tak nějak do 30k...
Originál zaslal Pyron Potřeboval bych poradit, jaký tlumiče bych měl koupit na svoje autíčko...Pokud poradíte i celý podvozek, rád se nechám inspirovat....Mám pravej přední tlumič v hajzlu a zbytek je pomalu taky na odpis... Cena? Tak nějak do 30k...
4x Koni Sport (žlutý, nastavitelný, lepší už asi neseženeš) ... cca 11000 Kč přeze mne.
Originál zaslal Tomik007 nekde tu behal kontakt na celej podvozek od nejakyho cloveka a ted nevim esi z Kladna nebo Rakovnika, ale byl do 15k celej podvozek...musis hledat...
jo, někdo tam vychvaloval tlumiče od nějakýho typa za 11.000,- Jen jsem doufal v aktuálnější info...jestli nic neseženu, tak mu zkusim cinknout..
od Lukas H.
Sportovni tlumice DeCarbon pruziny Vogtland -35/-35 cena na 4val je myslim 11tis. Mam je sice chvili, ale zatim spokojenost, kupoval jsem je od jednoho kluka s Klatov tel. na nej 728662012.
Martinéz: tam bude podobná cena, nebo lehce nižší, jak na E36. Jinak Koni Sport má díky mně Soběslav a pane jak si pochvaluje. Co jsme zjiš?ovali s Křižníkem, na jeho A6 by vyšly na 10 500,-
Originál zaslal Shrek Martinéz: tam bude podobná cena, nebo lehce nižší, jak na E36. Jinak Koni Sport má díky mně Soběslav a pane jak si pochvaluje. Co jsme zjiš?ovali s Křižníkem, na jeho A6 by vyšly na 10 500,-
Originál zaslal Martinéz to Shrek..tak jestli je to nabidka dlouhodobejsi, rad bych se pozdeji ozval, az to bude aktualnejsi. zatim dik. a muzes mit i pruziny se slevou?
Je dlohodobá. Tlumiče, nebo komplet výškově a tuhostně nastavitelné podvozky s nastavitelnými tlumiči. Prostě celá produkce KONI viz http://www.koni.com a jejich katalogy.
Pružiny (a ostatně podvozky) od G&M by šly taky, ale ty podvozky nic moc. Lepší je použít KONI tlumiče.