tak mi prisly objednane pruziny Enzo. ale dve jsou nejake "divne" kroucene a mam obavy jestli budou pasovat. jinak jsem je objednal na 325i. muzete poradit jestli maji byt stejne vsechny ctyri nebo ne?
Originál zaslal Bombarder tak mi prisly objednane pruziny Enzo. ale dve jsou nejake "divne" kroucene a mam obavy jestli budou pasovat. jinak jsem je objednal na 325i. muzete poradit jestli maji byt stejne vsechny ctyri nebo ne?
nemaji pokud jde o progresivni pruzeni, proste je vynuti v ruznych rozteci
S pruzinama jsem spokojen. Auto je znatelne niz, rekl bych dostatecne. Nemusel jsem nechat vytahnout blatniky, (pruziny maji TUV, tak mozna proto. mozna to maji vsechny pruziny, tak nevim).
Auto sedi super, znatelne jina jizda, ale jestli jsou tvrde nebo mekke nevim. Nemam s cim porovnat.
Originál zaslal Bombarder S pruzinama jsem spokojen. Auto je znatelne niz, rekl bych dostatecne. Nemusel jsem nechat vytahnout blatniky, (pruziny maji TUV, tak mozna proto. mozna to maji vsechny pruziny, tak nevim).
Auto sedi super, znatelne jina jizda, ale jestli jsou tvrde nebo mekke nevim. Nemam s cim porovnat.
Porovnej s tvrdostí starých pružin, nebo ti to připadá stejné?
Originál zaslal Martinéz a neskace to jako koza? rika se totiz, ze kdyz vymenis jen pruziny, tak puv. tlumice nestihaj zkracenou drahu tlumeni a poskakuje to...
Taky jsem četl že lepší je koupit sadu pružiny+tlumiče.
Skace to stejne jako puvodni.
Tlumice mam nove pred par mesici. Jsou to sachs, pruziny maji snizeni o 3mm. nez jsem si je nechal montovat, tak mi nejaky satan rikal, ze pokud nemam ty nejlevnejsi tlumice, tak to musi byt v poho. maji tam jeste pruziny na snizeni o 5mm, to uz ale nedovedu predstavit.
taky te ta sada vyjde asi levneji. tu se motaji ceny kolem 12tis.
ja dal:
tlumice predek 7000 par
tlumice zadek 4000 par
pruziny 5400 sada
a si nekde jinde.
Originál zaslal Bombarder Skace to stejne jako puvodni.
Tlumice mam nove pred par mesici. Jsou to sachs, pruziny maji snizeni o 3mm. nez jsem si je nechal montovat, tak mi nejaky satan rikal, ze pokud nemam ty nejlevnejsi tlumice, tak to musi byt v poho. maji tam jeste pruziny na snizeni o 5mm, to uz ale nedovedu predstavit.
taky te ta sada vyjde asi levneji. tu se motaji ceny kolem 12tis.
ja dal:
tlumice predek 7000 par
tlumice zadek 4000 par
pruziny 5400 sada
a si nekde jinde.