Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

dotaz - 320i E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Klakson »

mám dotaz, kámošoj jsem montoval kužel vzduch filtr, a měl tam zavedenej do starýho boxu s filtrem okruh s vodou od motoru a pak dál, je to na ohřev vzduchu nebo na co? jde o E36 1991 bez vzduch. váhy a samo i bez vanosu. dík. viděl jsem to poprvý ale možná to maj všechny šestihrnky. :P
skautik Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od skautik Čestný člen »

no ja tomu samo sebou nerozumim, ale nebylo by lepsi, kdyby do motoru sel studenej vzduch? :)
SMOG

#3 Příspěvek od SMOG »

JE TO TEPLOTNI VENTIL KTEREJ V ZAVISLOSTI NA VENKOVNI TEPLOTĚ NEBO RESPEKTIVE V SACIM TRAKTU UZAVIRA NEBO POUŠTI TEPLOU VODU DO TĚLESA ŠKTICI KLAPKY -KTERA TOTIŽ VYHŘÍVANÁ Z DUVODU TOHO ABY SE TAM NEOBJEVOVALA VLHOST ATD ATD JA OSOBNĚ JSEM TO DAL BOKEM HNED VEDLE FILTRU DO PROSTORU SÁNÍ NEBO TO LZE JEN PROPOJIT NA TVRDO JE TO NEDULEŽITÁ VĚC
DaF

#4 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Klakson
[B]mám dotaz, kámošoj jsem montoval kužel vzduch filtr, a měl tam zavedenej do starýho boxu s filtrem okruh s vodou od motoru a pak dál, je to na ohřev vzduchu nebo na co? jde o E36 1991 bez vzduch. váhy a samo i bez vanosu. dík. viděl jsem to poprvý ale možná to maj všechny šestihrnky. :P

To iSo nema? :-)
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal DaF
[B]To iSo nema? :-)

sejto :fuckoff: hezky jsem tě pojel, viď, spojka smrděla ještě tejden :mhihi:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal SMOG
[B]JE TO TEPLOTNI VENTIL KTEREJ V ZAVISLOSTI NA VENKOVNI TEPLOTĚ NEBO RESPEKTIVE V SACIM TRAKTU UZAVIRA NEBO POUŠTI TEPLOU VODU DO TĚLESA ŠKTICI KLAPKY -KTERA TOTIŽ VYHŘÍVANÁ Z DUVODU TOHO ABY SE TAM NEOBJEVOVALA VLHOST ATD ATD JA OSOBNĚ JSEM TO DAL BOKEM HNED VEDLE FILTRU DO PROSTORU SÁNÍ NEBO TO LZE JEN PROPOJIT NA TVRDO JE TO NEDULEŽITÁ VĚC

jo jo, myslel jsem si to, hodil jsem to pod filtr :D propojit jsem to chtěl, ale proto jsem se ptal, nebyl jsem si jistej:D
Odpovědět