Zdravit forum , :3some:
Nevi forum kdo montovat klimu do 325TDS za rozumnou cenu...
Ja klimu zatim nemat a moc umirat, leto , horko , vlky chovat
Ja moct / chtit investovat 20 az 30 tis. seskych dukatu.
Brat i levneji
DEKOVAT
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Klimu levne montovat kde kdo?
...to jste mu teda pomohli:
klimu nevim...stav se nekde na vrakale a zjisti kolik stoji vsechny ty serepeticky, co tam musi byt ... a budes na 25k minimalne a jeste to do auta budes montovat tyden a bude to hrozna fuska....najdi nejakej rozumnej vrakal a ptej se :bezzub:
Taky jsem nad tim uvazoval, ale seru na to.
klimu nevim...stav se nekde na vrakale a zjisti kolik stoji vsechny ty serepeticky, co tam musi byt ... a budes na 25k minimalne a jeste to do auta budes montovat tyden a bude to hrozna fuska....najdi nejakej rozumnej vrakal a ptej se :bezzub:
Taky jsem nad tim uvazoval, ale seru na to.
Z vrakáče to bude na hovno. Jednak přes 20k za to vysolíš.Druhak se ti může stát - Kondenzátor nebo výparník po měsíci děravý že nepůjde zavařit. Na kompresoru odejdou všecky těsnící gumičky jen co se trošku rozpohybuje.
Sežeň servis co ti namontujou klimu novou. Nemusí to být origo BMW. Jsou frajeři co ti namontují i mražák do auta. Neboli přizpůsobí nějakou klimu do tvojeho auta. A cena 30 - 40k. Máš to se zárukou a nové. Znám jednoho co by to dokázal, ale to je můj servisák. Sežeń si svého.
Sežeň servis co ti namontujou klimu novou. Nemusí to být origo BMW. Jsou frajeři co ti namontují i mražák do auta. Neboli přizpůsobí nějakou klimu do tvojeho auta. A cena 30 - 40k. Máš to se zárukou a nové. Znám jednoho co by to dokázal, ale to je můj servisák. Sežeń si svého.
Originál zaslal Georgis
[B]Z vrakáče to bude na hovno. Jednak přes 20k za to vysolíš.Druhak se ti může stát - Kondenzátor nebo výparník po měsíci děravý že nepůjde zavařit. Na kompresoru odejdou všecky těsnící gumičky jen co se trošku rozpohybuje.
ZDRAVIM,
myslis ze kdybych zlozil zalohu uz pri prvnim jednani z tim servisakem, bylo by mozne se dohodnout? Teda pokud by to stalo tech 30 - 40 tis.
Dik
M