driv nebo pozdeji se ti vymelou posledni zuby na okne a nebude dojizdet az nahoru, resp bude ale bude to delat desnej kraval a pri velkejch rychlostech do toho potahne. Tak pomalu zacni setrit na svihadla
Originál zaslal darmon [B]driv nebo pozdeji se ti vymelou posledni zuby na okne a nebude dojizdet az nahoru, resp bude ale bude to delat desnej kraval a pri velkejch rychlostech do toho potahne. Tak pomalu zacni setrit na svihadla
Teď jsem prodal káru z 88´ a makaly super. A starší už si určitě nekoupím. Tak bych to neviděl tak drasticky .
Mám auto z 82 a okýnka fungujou, šíbr funguje, klimatizace klimatizuje, tempomat tempomatuje, automat automatuje, bordcomp funguje, check control checkuje, anténa vyjíždí a všechno tak jak má.
Originál zaslal darmon [B]za problemy si muzou uzivatele sami
No, někdo už to takhle koupí. A pak se to musí nějak řešit. Nic proti automatu nemám, je to pohodlná jízda, ale když už měnit, tak za manuál. Už pro spotřebu a schánění dílů.
:dunno: Když teda schrnu ty díly, bude potřeba:
převodovka
spojka
pedály
nějaký lanka ( a jaký? )
setrvák
kulisu řazení
kardan
interierový věci
Ještě něco? Připadá mi toho málo. Jak je to s elektrikou, prej tam je nějakej snímač otáček a co diferák? Nebude to dělat nějaký bordel? Prosím, prosím za odpověď.:ucta: :ucta: :ucta:
Já sem to už absolvoval na e30- měnil jsem setrvák, spojka, převodovka, kardan, diferák, pedály, tunel. A stálo to zato. Auto jsem koupil s automatem a po roce už jen couval!!!! Mam doma celou 525 ix na díly, kdybys něco potřeboval- dam to za babku.