:bigcry: Tak už to mám s automatem v těhle vedrech k nevydržení. Zlobí čím dál víc. Rozhodl jsem se pro přestavbu na manuál. Přístup k dílům bych měl. Ale nevím přesně co všechno budu potřebovat. Mohl by mi někdo poradit ( nejlíp vypsat sem seznam ) jaké všechny díly budu muset vyměnit. A jestli při tý přestavbě nebude nějaká past. ( jako třeba problémy s řídící jednotkou atd. ) Dík moc:ucta:
taky sem ted nad tim uvazoval, ale vzhledem k cene se vyplati nechat tu prevodovku zrepasovat, nebo opravit.....zrepasovana od bohma stoji 25k s polrocni zarukou......si spocitej na kolik te vyjde ta manulani prevodovka, spojka a dalsi veci o kterych nemam tuseni (asi pedaly atp.) a prace 10k (aspon bpytlik tolik rikal)
Originál zaslal RuDoSh [B]taky sem ted nad tim uvazoval, ale vzhledem k cene se vyplati nechat tu prevodovku zrepasovat, nebo opravit.....zrepasovana od bohma stoji 25k s polrocni zarukou......si spocitej na kolik te vyjde ta manulani prevodovka, spojka a dalsi veci o kterych nemam tuseni (asi pedaly atp.) a prace 10k (aspon bpytlik tolik rikal)
S prací to je v pohodě, to mi přehodí kámoš a díly si dovezu z Rajchu osobně za mnohem lidštější ceny než u nás. Ale nevím uplně přesně co všechno budu potřebovat. Není to pro ty díly kousek, je to skoro u Francie, tak bych nechtěl jet dvakrát.
Jo a ještě si myslím, že v manuálu je cena auta větší než v automatu. Takže i kdyby to bylo o něco víc jak za automat, tak se to jednou může vrátit.:bigok:
Originál zaslal Baxon [B]:lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: Ty máš keci draku. To si musím zapamatovat :gobeer: .
TAK SI JEŠTĚ ZAPAMATUJ --ŽE S AUTOMATEM UŽ JEN ČEKÁŠ NA::::konec jízdyy!!!zakupujte žetony na novou jízdu!!!!!!---------NEKUPUJOU ŽETONY---NEJEDOU!!!!!!!!:D (KUCI ATOMATOVÍ--NIC PROTI-JEN FOOOR:gobeer: )
no kdybys radsi poradil co je potreba na tu prestavbu.....uz o tom zas zacinam uvazovat.....takze asi prevodovku, spojku, pedaly, nejake lanka.....co dal?